עבור לתוכן

האם עגיל בגבה פוגע בראייה?

Featured Replies

פורסם

אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה...

הם אומרים שזה פוגע בראייה,

האם זה באמת פוגע?

אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי

תודה...

פורסם

אם תשאל בפורום "רפואה", אולי תקבל תשובה יותר טובה, כי אתה שואל אנשים שעסוקים בלתת למחשב שלהם סמים ממריצים או לחתוך אותו.

לא? :P

פורסם

אני אולי לא מומחה, אבל אני לא רואה איך זה יכול לפגוע בראייה. הדבר היחיד ש"נפגע" זה רקמת העור מעל העין, וכל עוד לא אתה לא עושה עגיל בקוטר 10 סנטים אז אני לא חושב שזה יכול להשפיע בצורה כלשהיא על הראייה.

אבל עדיף באמת שתשאל בפורומים יותר מקצועיים בעניין הזה כמו בתפוז או וואלה.

פורסם

אם תשאל בפורום "רפואה", אולי תקבל תשובה יותר טובה, כי אתה שואל אנשים שעסוקים בלתת למחשב שלהם סמים ממריצים או לחתוך אותו.

לא? :P

חזק אבל....זה פורום כלללי.....יש פה בערך כל דבר כן..וגם אם עגיל פוגעה בראיה.....

ו-"שיאג לחוכמה שתיקה"

תאמץ את המשפט הזה

פורסם

נראה לי שזה ישאיר לך צלקת בולטת אחריי שתוריד את הפירסינג.

פורסם

זה לא היה פוגע בראייה ומשרד הבריאות לא היה מאשר לעשות את זה לאנשים אם זה היה פוגע. בחיי, מה שהורים יגידו וימציאו בשביל שילדים שלהם לא יתפרעו קצת.

לפגוע בראייה זה לא אבל זה עושה צלקות. אחרי כמה זמן מהחיכוכים בכרית בשינה העגיל "נושר" עד שהוא נשאר תלוי על פיסת עור קטנה וכן יש צלקת מכוערת.

תעשה לברט, לא רואים שום צלקת.

פורסם

מי האידיוט שעושה עגיל בגבה ? גועל נפש ! מה אתה אביעד קיסוס ?

פורסם

אני עשיתי עגיל ,באוזן, וזה לא פגע לי בשמיעה. ;D

פורסם

חזק אבל....זה פורום כלללי.....יש פה בערך כל דבר כן..וגם אם עגיל פוגעה בראיה.....

ו-"שיאג לחוכמה שתיקה"

תאמץ את המשפט הזה

כשיש נושא כללי שתקף על הכל, יש כמות אבל לא תמיד איכות.

בנאדם שואל שאלה בקשר לבריאות שלו. לא מומלץ להתייעץ אם מישהו שבאמת יכול להבטיח שהוא יודע על מה הוא מדבר? :P

פורסם

בתור אחד עם עגיל בגבה מעל שנה ושלושה חודשים (לפחות, מי זוכר כבר מתי עשיתי את זה)

אין לי שום בעיה בראייה, לא לפני שעשיתי וגם לא עכשיו

אז זה לא נכון בכלל

מה שכן, צריך מאוד להיזהר מזיהומים שכן זה הרבה יותר מסוכן מאשר זיהום באוזן למשל

(ולכן במשך שבוע לפחות לחטא את זה פעמיים ביום, ואפילו יותר)

ואצלי זה עכשיו הגיע למצב שזה נתלה על יחסית קצת עור, זה לא כואב או משהו, אבל מתישהו

זה עלול לצאת, בכל מקרה, מה שאני רוצה זה להשאיר את זה עד הצבא (עוד שנה וקצת)

ואז אני אוריד את זה, אבל אם אני אראה שזה ממש עומד לצאת אני אוציא את זה על מנת

שהצלקת שתישאר (ותמיד נשארת צלקת) תהיה קטנה יותר כי אם זה יוצא לבד זה משאיר

צלקת יותר גדולה מאשר אם אתה מוציא את זה

וסולאריס, אפשר להגיד את זה על עוד אלפי דברים אחרים, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הגוף שלו,

אחרי הכל, זה הגוף שלו. אני אוהב את זה, ואני לא היחיד אז אין סיבה לשלול את זה ככה

פורסם

שאחי היה בגיל 15 היה לו עגיל בגבה, והוא הוריד אותו שהוא התגייס לצבא. היום הוא בן 20 והוא מרכיב משקפיים אך זה לא ברור לי אם זה בגלל העגיל.

פורסם

לבן דוד שלי היה עגיל באוזן שהוא היה בן 11 ושהוא הגיע לגיל 68 הוא קיבל התקף לב ומת

נשמע לך הגיוני שזה קשור אחד לשני?

(אגב,אל תלחצו - זה לא באמת קרה)

פורסם

בן דוד שלך בן 68? בן כמה דוד שלך? 100?!

ולעניין,

זה לא אותו הדבר כי עגיל בגבה זה ליד העין, ולכן יש מקום לחשש

אני לא רואה איך זה יכול לפגוע בעין אלא אם כן מתפתח לך זיהום

באיזור ואז זה עלול להיות מסוכן, הרבה יותר מסוכן מאשר באוזן למשל

חוץ מזה, תסתכל על המחקרים שעשו על עגיל בלשון למשל, שזה פוגע

בשיניים ובחניכיים

במבט ראשון זה נראה לא קשור,נכון? אבל כנראה שיש קשר...

ולכן בכל זאת הייתי ממליץ על התייעצות עם רופא

וכמו כן, ואני לא יכול להדגיש עד כמה זה חשוב, שהמקום שאתה עושה את זה בו יהיה סטרילי ונקי

שזה לא יהיה בסמטה האחורית במרכז העיר איפשהו ותבדוק טוב טוב שהמחט שבה משתמשים

יוצאת מאריזה סגורה ואטומה על מנת שלא יהיה חשש קל שבקלים שהשתמשו במחט הזאת פעם

פורסם

ציטוט של נחמיה:

ציטוט של: werner ב היום בשעה 13:47:11

לא? Tongue

ו-"שיאג לחוכמה שתיקה"

תאמץ את המשפט הזה

נחמיה לפני שאתה מתחיל לפתוח את הפה שלך על אנשים שפתחו תר'ד נורמלי או לא נורמלי כדי שתתחיל ללמוד עיברית קודם, אין כזו מילה "שיאג" :bash::kopfpatsch:

אלא סייג!

אז כדי לך להתחיל לאמץ את מה שכתבת פה לאחרים (בעיברית עילגת יש לומר בעדינות..) ותאמץ זאת בעצמיך!!

פורסם

זה לא פוגע בראיה מסיבה אחת פשוטה-שאין לזה שום קשר לעין או לארובת העין- הגבה נמצאת על העור קצת מעל ארובת העין- כך שאין שום קשר בין עגיל בגבה לעין עצמה.

אבל- קח בחשבון שמשהו שכן יכול לקרות- כשיש לך עגיל בגבה ובגלל שהעור שם תמיד נמתח בגלל הגולגולת (שלא כמו באוזן לדוגמא ששם העור רפוי) - אז קיימת נסיגה תמידית של הפירסינג כלפי חוץ... כך שהפירסינג לאט לאט הולך כלפי חוץ, מה שלאחר זמן מה יהפוך לפירסינג שמדלדל על חתיכת עור- ולאחר הרבה זמן (מס שנים לא מועט) יכול בכלל לסגת החוצה ואז הצלקת לא תהיה חור קטן (כמו באוזן) אלא פשוט חתיכת עור שסועה.

אבל כל זה לטווחים מאוד ארוכים של זמן... הרוב לא עושים פירסינג בגבה ל20 שנה.... אלה בנעורים שלהם לכמה שנים עד הצבא....

או בגילאי 20+ עד שהם מתיישבים, כך שזאת סכנה ממש מזערית (אלא אם כן אתה מתכוון לעשות אותו לכל החיים מה שקשה לי להאמין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים