עבור לתוכן

יכולותיו של RADEON VE...

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה:

דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא:

האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד -

במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)

פורסם

הוא ברמה של ה- GeForce 2 MX בערך...

פורסם

כלומר, הוא לא יוכל להריץ שום דבר שיוצא היום בצורה נורמלית. קח 1600 ו-Radeon8500 או GeForce 4 Ti4200. או שתחכה לראות מה קורה עם ה-R300 וה-R250...

פורסם
  • מחבר

אקח GEFORCE 4 MX440 עם PENTIUM 4 1.8

פורסם

לא !!

קח Radeon 8500LE עם P4 1.6...

פורסם

לא !!

קח Radeon 8500LE עם P4 1.6...

אין יותר P-4 1.6Ghz.

פורסם
  • מחבר

בטח שיש 140 דולר

פורסם

במחירון אולי יש, במלאי אין...

פורסם

GF4MX זה כרטיס פשוט גרוע. אם יש לך בעיות עם התקציב, אין היגיון בלקנות פנטיום. קנה מערכת AMD זולה יותר וכרטיס מסך יקר יותר וטוב בהרבה.

פורסם

GF4MX זה כרטיס פשוט גרוע. אם יש לך בעיות עם התקציב, אין היגיון בלקנות פנטיום. קנה מערכת AMD זולה יותר וכרטיס מסך יקר יותר וטוב בהרבה.

אני תומך בדבריו

ההבדל בביצועים בין GF4MX ל RADEON8500LE הוא עצום, אבל ההבדל במחיר יחסית זניח

פורסם
  • מחבר

AMD נשרפים, אני רוצה כרטיס מבוסס NVIDIA בגלל ה-EATRHVIEWER... אני יכול להשיג GEFORCE 2 TITANIUM 64 עם יציאת TV, דגם : VISIONTEK XTASY ב50 דולר. שווה?

פורסם

AMD נשרפים, אני רוצה כרטיס מבוסס NVIDIA בגלל ה-EATRHVIEWER... אני יכול להשיג GEFORCE 2 TITANIUM 64 עם יציאת TV, דגם : VISIONTEK XTASY ב50 דולר. שווה?

לא הכרטיס הזה עוד יותר גרוע מה GF4MX

ואגב AMD לא נשרפים! הם נשרפים רק כאשר לא מתקינים אותם נכון (ובמוחם של כמה אנשים שפשוט מטעים את כולם).

פורסם

נכון אתה פשוט צריך לדעת מה אתה עושה.

פורסם

אגב אין הבדל בביצועיה EARTHVIEWER בגלל שהכרטיס הוא לא NVIDIA

פורסם

זה תלוי בכח של הכרטיס עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים