עבור לתוכן

הפח זבל נעלם משולחן העבודה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מבקש עזרה ביגלל שיש לי ביעה עם הפח זבל.(יש לי ווינדוס XP)

אתמול בבוקר אני מדליק את המחשב ופתאום אני שם לב אין לי פח זבל מה עושים ??? ??? ???

אם מישהו יוכל לעזור אני ישמח .

תודה מראש

פורסם

שלום לכולם אני מבקש עזרה ביגלל שיש לי ביעה עם הפח זבל.(יש לי ווינדוס XP)

אתמול בבוקר אני מדליק את המחשב ופתאום אני שם לב אין לי פח זבל מה עושים ??? ??? ???

אם מישהו  יוכל לעזור אני ישמח .

תודה מראש

תבדוק, אולי הפח זבל שלך נמצא במטבח :lol: :lol:

לשאלתך, תריץ חיפוש בפורום הזה , יש הרבה ת'ראדים שנפתחו על הנושא הזה. תחפש "RECYCLE BIN נעלם" או משהו כזה.

פורסם

איך?

אני גם רוצה להעלים את פח הזבל הזה

איך עשית את זה?

איך?

פורסם

פשוט מאוד!

כפתור ימיני על שולחן העבודה->מאפיינים->לשונית שולחן עבודה-> התאמה אישית של שולחן העבודה-> ושם תבחר מה אתה רוצה שיופיע לך על השולחן עבודה ומה לא...

מקווה שעזרתי...

פורסם

kotel, אין שום אפשרות להעלים את ה"פח זבל", רק אינטרנט אקספלורר, המחשב שלי וכו..

לשאלתך, תריץ חיפוש בפורום הזה , יש הרבה ת'ראדים שנפתחו על הנושא הזה. תחפש "RECYCLE BIN נעלם" או משהו כזה

אני תמיד תומך באופציית החיפוש במקום לשאול את אותה שאלה מספר פעמים, אבל לא זכור לי שנפתחו הרבה תארדים בנושא הזה.. ככה שלפי דעתי על ידי החיפוש הוא לא יקבל תשובה (או לפחות לא בקלות..).

אני אנסה לחפש קצת על הנושא, אם אני אמצא משהו אני אוסיף :)

לילה טוב.

פורסם

פשוט מאוד!

כפתור ימיני על שולחן העבודה->מאפיינים->לשונית שולחן עבודה-> התאמה אישית של שולחן העבודה-> ושם תבחר מה אתה רוצה שיופיע לך על השולחן עבודה ומה לא...

מקווה שעזרתי...

אתה טועה, מה שאתה כותב זה אזורים לא מוגדרים ופח הזבל הוא אזור מוגדר מראש ע"י מייקרוסופט---> ( :bash: )

ראה תמונה ותגיד עם אתה רואה פח זבל? יש שליטה רק על אזורים לא מוגדרים כלומר שאתה יכול להגדיר בעצמך

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אוקיי טעות שלי שמשהו יפטור את הבעיה מעניין אותי למה נעלם הפח הזבל הזה?

פורסם

תודה רבה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים