פורסם 2005 במרץ 3120 שנים פשוט מדהים , אם לא היית אומר קשה מאוד היה לזהות שזה רקפת , פשוט מאקרו מדהים.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אוףף משגע אותי הקטע הזה עם המקרו.. יש לי מצלמה חדשה olympus c 770 ואני לא מצליח להוציא תמונות מקרו טובות..?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים קובי - אחלה תמונה!KRS1 - אבל למה להידחף לת'רד? מה הבעיה לפתוח ת'רד חדש עם הבעיה?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר החלק העליון אכן שרוף תוצאה של תאורה בעייתית מאד. שימו לב אבל שלמרות החלק השריפה קו המתאר של הפרח לא נעלם, והחלק החשוב בתאורה נכונה.שמח על התגובות ומחכה לעוד... (אגב התמונה צולמה ללא חצובה, היה יכול להיות חד פי כמה ! )
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים יפה מאד. איכות מעולה.רק למה לא רואים את כל הרקפת? :\חבל שלא צילמת את כל הרקפת..זאת הייתה יכולה להיות תמונה יפה מאד (לא חתוכה בצדדים)
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר פה הטעות שלך לדעתי, הרעיון הוא מיקוד על חלק מאד מעניין או מיוחד ברקפת עם התעלמות מחלקים אחרים שימשכו תשומת לב ( כמו עלי הכותרת הגדולים). זה בחירה שעושה הצלם, אני בטוח שגם תמונה מרחוק יותר הייתה יואצית טוב אבל הייתה מפספסת את הרעיון שרציתי להעביר...
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר פה הטעות שלך לדעת, הרעיון הוא מיקוד על חלק מאד מעניין ברקפת עם התעלמות מחלקים אחרים שימשכו תשומת לב ( כמו עלי הכורת הגדולים). זה בחירה שעושה הצלם, אני בטוח שגם תמונה מרחוק יותר הייתה יואצית טוב אבל הייתה מפספסת את הרעיון שרציתי להעביר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.