עבור לתוכן

חנות וירטואלית או חנות רגילה, מה כדאי ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות לבן שלי מחשב חדש,

אני לא מעוניין לקנות באינטרנט, אני מעוניין לקנות מחנות מחשבים שאני מכיר ואני יודע שאיתם לא יהיו לי בעיות והם לא יעלמו לי איזה יום אחד...

כמו כן אני לא מעוניין לתת את מספר כרטיס האשראי שלי לאיזה אתר באינטרנט, אני לא רוצה שהתגלגל לידיים שאני לא מכיר.

בכל מיקרה, רציתי לשאול בכמה יקר המחיר בחנויות "המציאותיות" מאשר הוירטואליות בממוצע ?

תודה רבה

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

רוב החנויות הוירטואליות הם גם חנויות רגילות במציאות, פנדה, זיגזג, לוג'יק, ועוד כמה שאני נגעל להקליד את שמן...

בכל מקרה כמובן שגם מתוך חנויות וירטואליות, וגם מתוך חנויות רגילות, חשוב לבחור בחנות מוכרת שהלקוחות שלה חזרו מרוצים, ושעוד לא שקעה בשערוריה ובהשמצות.

אין לי מושג עם זיגזג כאלה מדהימים שכלללל הלקוחות שלהם מרוצים, או שהם פשוט דואגים לרצוח כל לקוח שמתקשר לא מרוצה.

בכל אופן אני אישית ממליץ עליהם, ועוד 18 אלף תארדים שנפתחו השבוע גם כן זכו להמלצות לגביהם.

אני חושב שכרגע (או לפחות עד שהמשטרה תמצא ראיות שהם אכן רוצחים את כל הלקוחות הלא מרוצים), הם המקום הכי מומלץ לקנות ממנו.

www.zigzag2000.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים