פורסם 2005 במרץ 3020 שנים אני רוצה לקנות GIMINI400 עכשו כדי לקנות מ ARCHOS.CO.IL את הנגן ב 2700 ש"ח והכי חשוב המנהל שם טוען כי האוזניות של הנגן מאוד טובות ולא צריך להחליף למשהו יותר טוב למרות שהוא מרוויח מזה מה דעתכם ??
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים OFF TOPIC מקווה שלא אכפת לך, ערכת את "כדי" בכותרת ל-"כדאי". זה פשוט שיגע אותי OFF TOPIC
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים סתם שאלה, יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לקנות ב- 300 שקל יותר ממה שמוכרים פה למרות שזאת הפעם השלישית שאני מביא תלינק לשם?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים כן זה שווה כי אתה מקבל את הנרתיק שלו ואת השלט שלו ועוד איזה שני דברים שלו אני לא זוכר...וזה שווה עוד 300 שקל
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר כן זה שווה כי אתה מקבל את הנרתיק שלו ואת השלט שלו ועוד איזה שני דברים שלו אני לא זוכר...וזה שווה עוד 300 שקלאתה לא מקבל נרתיק או שלט השאלה שלי הייתה : "אם כדאי לקנות מהאתר הזה ב 300 ש"ח יותר כי לפי טענת המנהל של האתר שאני מקבל עם הGMINI400 אוזניות אורגינאליות טובות מאוד מאוד ולא צריך החלפה (אבל פה אמרו שכדי להחליף למשהו יותר טוב) והוא טוען שאני מקבל אוזניות לא כמו במקום אחר אלה משהו מאוד טובמה אתם אומרים ???
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אני אומר שעדיף לקנות באתר היותר זול ובהפרש לקנות בעצמך אוזניות טובות ולא משהו שהמוכר מנסה להמציא לך ובטח יתן לך סתם אוזניות רגילות שמגיעות אם המכשיר או משהו.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר אני אומר שעדיף לקנות באתר היותר זול ובהפרש לקנות בעצמך אוזניות טובות ולא משהו שהמוכר מנסה להמציא לך ובטח יתן לך סתם אוזניות רגילות שמגיעות אם המכשיר או משהו.אוקייתמליצו לי על אוזניות איכותיות ואם אפשר גם ישמיעו באס מישהו ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.