עבור לתוכן

כדאי לקנות מ ARCHOS.CO.IL? (ושאלה בקשר למשהו שהמנהל שם אמר)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות GIMINI400 עכשו כדי לקנות מ ARCHOS.CO.IL את הנגן ב 2700 ש"ח והכי חשוב המנהל שם טוען כי האוזניות של הנגן מאוד טובות ולא צריך להחליף למשהו יותר טוב למרות שהוא מרוויח מזה מה דעתכם ??

פורסם

OFF TOPIC

מקווה שלא אכפת לך, ערכת את "כדי" בכותרת ל-"כדאי". זה פשוט שיגע אותי :(

OFF TOPIC

פורסם

סתם שאלה, יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לקנות ב- 300 שקל יותר ממה שמוכרים פה למרות שזאת הפעם השלישית שאני מביא תלינק לשם?

פורסם

כן זה שווה כי אתה מקבל את הנרתיק שלו ואת השלט שלו ועוד איזה שני דברים שלו אני לא זוכר...

וזה שווה עוד 300 שקל

פורסם

ממתי האתר הזה קיים ? לא ידעתי שלARCHOS יש בארץ מפיץ מורשה...

פורסם
  • מחבר

כן זה שווה כי אתה מקבל את הנרתיק שלו ואת השלט שלו ועוד איזה שני דברים שלו אני לא זוכר...

וזה שווה עוד 300 שקל

אתה לא מקבל נרתיק או שלט

השאלה שלי הייתה : "אם כדאי לקנות מהאתר הזה ב 300 ש"ח יותר כי לפי טענת המנהל של האתר שאני מקבל עם הGMINI400 אוזניות אורגינאליות טובות מאוד מאוד ולא צריך החלפה (אבל פה אמרו שכדי להחליף למשהו יותר טוב) והוא טוען שאני מקבל אוזניות לא כמו במקום אחר אלה משהו מאוד טוב

מה אתם אומרים ???

פורסם

אני אומר שעדיף לקנות באתר היותר זול ובהפרש לקנות בעצמך אוזניות טובות ולא משהו שהמוכר מנסה להמציא לך ובטח יתן לך סתם אוזניות רגילות שמגיעות אם המכשיר או משהו.

פורסם
  • מחבר

אני אומר שעדיף לקנות באתר היותר זול ובהפרש לקנות בעצמך אוזניות טובות ולא משהו שהמוכר מנסה להמציא לך ובטח יתן לך סתם אוזניות רגילות שמגיעות אם המכשיר או משהו.

אוקיי

תמליצו לי על אוזניות איכותיות ואם אפשר גם ישמיעו באס

מישהו ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים