עבור לתוכן

חוות דעת נרחבת על האוזניות SPORTA-PRO

Featured Replies

פורסם

טוב קניתי לפני שבוע את האוזניות KOSS מסוג SPORTA PRO ואני רוצה לתת חוות דעת על האוניות..

את האוזניות קניתי בחנות אדר שבתל אביב (אני מנחש שרובכם מכירים אותה), את האוזניות קניתי ב310 ש"ח כן... כן.... אני יודע שזה הרבה כסף אבל מיכיוון ששילמו על זה גם אני וגם אח שלי אז היה צורך  להתאים את הדרישות לשנינו-(הוא רצה אוזניות עורפיות ואני לא...)

ולכן החלטנו לקנות אוזניות של KOSS כיוון שיש להם אחריות לכל החיים וכל בעיה ולו הגדולה ביותר, ניתן לשלם 30 ש"ח ומתקנים לך את האוזניות...(וזה מצויין לשני אחים שלא ממש סמכים אחד על השני..)

לאוזניות עשיתי ברייק אין קצר של 35 שעות שכלל בין היתר שמיעה של  כל סוגי המוזיקות מהווליום הנמוך עד לווליום סביר+, כאשר בלילות זה עבר על ה"רעש" של הFM את הוויליום שני כל 12 שעות בעירך..

חוות דעתי:

יש לציין שזו פעם ראשונה שאני קונה אוזניות "חובבניות +" כך שאנסה להיות מדוייק ועינייני:

מבחינת מראה: טוב זה לא ממש הצד חזק של האוזניות העיצוב שלהם לא ממש יפה (לא רק בעיניי אלא כל מי שמסביבי נתן לי לי תגובה כזו..) היו אפילו שחשבו שהוצאתי אותם מהבויידם של סבא רבא שלי, עצוב הא?!  ולמרות זאת הוא עדיין יותר יפה מהPORTA-PRO לכל הדעות.

בכל זאת יש להם צבע שחור (לפחות זה שקניתי) שני פסי מתכת שמכוונות את גודל הראש,

האוזניות מתקפלות כך שאפשר להכניס אותם לכיס שאתה מקבל איתם, אבל על מנת לשמור על האוזניות עדיף קופסא קשיחה..

ובנוסף לכל אוזניה יש מפרק סיבובי כך שזה מתאים את זווית האוזניה לאוזן שלך ולא להיפך (מה שיש לרוב האוזניות האחרות), כל אוזניה מורכבת על חלק בצורת ר' (ומכאן הכיעור...) כאשר בכל קצה כזה יש ספוג שירכך את הלחיצה שעל הראש.

נוחיות:האוזניות אני חייב לומר לא ממש ניחנו בנוחיות מרובה, כלומר, יש להם מנגנון כזה שהופך אותם מאוזניות רגילות לאוזניות עורפיות (וזו אחת הסיבות המרכזיות שקניתי אותם),

אבל כאשר הם אוזניות עורפיות הם כל כך לוחצות על הראש(מאחורי האוזניים ליתר דיוק) והספוגים שבאים איתם  לא עוזרים בכלל!!  שזה פשוט מזוכיזם לשים אותם על העורף, והכי מוזר שכמה שהם לוחצות על הראש הם מחליקות ולא יציבות.

כאשר אני מסב אותם להיות אוזניות ראש רגילות הם כבר לא לוחצות ודווקא די נוחות וזו בעצם האופציה היחידה שבאמת אפקטיבית יציבה ונוחה.

יש לציין שיש לכל אוזניה יש מפרק סיבובי כך שזה מתאים את זווית האוזניה לאוזן שלך ולא להיפך (מה שיש לרוב האוזניות האחרות).

איכויות:

המוכר הזכיר שהמימברנות שיש בSPORTA-PRO הם אותם מימברנות כמו בPORTA-PRO  (למי שלא יודע הפורטה- פרו נחשבות לספינת הדגל של חברת KOSS כך שאיכות באמת טובה ואפילו מעולה, הצליל מדויק מהיר וצלול.

הבאס של האוזניות הללו עמוק ולא נימרח כלל הם לא חלשות ולא חזקות מידי כך שזה באמת נעים לשמוע את האוזניות.

האוזניות הם פתוחות ככה שאתה שומע מה קורה מסביבך אבל עדיין זה לא מפריע כיוון שהכל תלוי בווליום בו אתה שומע.

אפרופו ווליום התנגדות האוזניות היא 38 אום, אני חושב שזה די גבוהה.

ישנם עוד נתונים על האוזניות אך אני לא יודע מה הם אומרים ומה משמעותם:

FREQUENCY RESPONSE: 25-15,000 HZ

SENSITIVITY:93.5 DB SPL/1MA

CORD LEGHT: 8 FT

אשמח לקבל תגובות.. (כן.... אני יודע שרשמתי הרבה אתם לא צריך להבהיר לי את זה...) רק תגובות עינייניות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים