פורסם 2005 במרץ 3020 שנים הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיראני יתחיל עם-סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים נ"מ - נפגעי מחאב"כ - אין בנות כוסיותקמב"צ - קם בצהריםGTFOOH - Get The Fuck Out Of Hereהעדמש"ל - הנה עוד דיון מיותר שהולך להנעל
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים FUBARFucked Up Beyoned All Recognitionת'ראד ראשי התיבות לא הראשי תיבות תתקן
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים רס"ר = ראש סתום ראשי (לא יודעת, עכשיו המצאתי את זה).רב"ט = ראש בטטה.עמ"ל (כמו הבי"ס) = ערסים מנסים ללמודתל"ם (גם בי"ס למשל, יש גם פלגה כזאת בצבא) = תימנים לא מפותחים (בלי להעליב אף אחד).צה"ל = צרות הבאתי לעצמי יש עוד אבל מה אני זוכרת ב-4 בבוקר?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ודרך אגב, בקשר לכותרת, זה צריך להיות ת'ראד. לא תארד. אלא אם כן הכוונה היא ל-Turd.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ודרך אגב, בקשר לכותרת, זה צריך להיות ת'ראד. לא תארד. אלא אם כן הכוונה היא ל-Turd.אתה מקסים מרגע לרגע. ;D
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אר"ם = אני רעב מאוד!בא לי פיצה, אבל אין לי כוח לרדת. לילה טוב!דרך אגב, הבנתי שקיצורים רושמים עם אותיות סופיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.