עבור לתוכן

9800 פרו שפיץ!

Featured Replies

פורסם

אין ספק שמחירו של הראדאון 9800 פרו

ירד פלאים מאז שיצאו כל מיני איטיאיים ונווידיות חדשים

למיניהים!אני נחשפתי לכרטיסים האלה רק מקריאה בפורומים באתר זה

כשרציתי לקנות את ה9800 פרו שלי

יעצו לי ללכת על כרטיס מקורי של החברה

ופה קיבלתי המלצות גם על חברות אחרות

קניתי אותו ממש סמוך ליציאת ה 6600גי-טי

שעוד לא יצא בתצורת AGP

אני מוכרח להודות שה 9800 פרו פשוט כרטיס מעולה גם כשהוא מגיע מחברות אחרות

ולא צריך להיות חשש שהוא מגיע מחברה אמינה כמו ספייר הרקולס קלאב 3ד וכו

מה גם שמחירו מפתיע ומי שרוצה לדחוף את המחשב שלו 3 צעדים גדולים קדימה זה כרטיס מעולה!

הנה הוכחה שזה כרטיס פשוט מצוין!

http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=52818&upto=4

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה מטרת תרד זה ?

פורסם

^^^^ - המלצה על ?9800PRO

בכל מקרה, למה לקנות 9800PRO עכשיו ? אם אפשר לקבל במחיר כמעט שווה את ה 6600GT ??

בכל מקרה, נחכה עוד קצת שתהיה ירידת מחירים. אז נדבר.

פורסם

חחח איזה שועל..

אתה בטח מנסה לשכנע אנשים שהכרטיס הזה טוב ועוד יומיים פותח ת'רד שאתה רוצה למכור אותו.....

פורסם

כן לי יש אותו.

כרטיס מעולה גם ללא שום תוספת או OC.

רק בעסה :( שאפשר לקנות 6600 GT במחיר נמוך יותר ואומרים שה 6600GT יותר טוב... :(

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל אתם מפספסים את חוויית הפילטרים (כבעל x800 xt pe) אין כמו משחק על פול פילטרים על מקסימום רזולוציית העובדה שאתה ממליץ

על כרטיס שהופך עוד כמה חודשים ל low end אולי מרמזת כמו שכבר אמרו על מכירה מתוכננת?

בכל אופן ה 6600gt מוציא ביצועים עדיפים על ה 9800 פרו

פורסם

:xyxthumbs: באמת כרטיס טוב מדבר מניסיון...אומרים ש6600GT יותר טוב בכל מיקרה לא ראיתי שהוא מריץ מישחקים בFPS יותר גבוהה וכשמפעילים פילטרים

הR9800P שווה לGT ואף עוקף אותו לפעמים יש לזכור שלR9800P יש 256BIT ולאומת זה ל6600GT יש רק 128BIT (אפילו לג'יפה 4 יש 128)

גם יצאו הרבה מאוד תר'דים על בעיות בכרטיס המסוים הזה..בכל מקרה אם היו מצאים לי להחליף את הR9800P ל6600GT לא האיתי מחליף.

פורסם

אוקיי , לסיכום , ה9800פרו כרטיס מצויין , ה6600GT כרטיס מצויין גם כן , ה6600GT כרטיס יותר טוב ב10-15אחוז , אבל אלו לא נראים לעין בלתי מזויינת.

ה6600GT אכן 128ביט , אבל של GDDR3 , מה שאומר שרוחב הפס של DDR1 256ביט , שווה ערך לרוחב פס 128ביט בDDR3 , ואולי לפעמים גם הDDR3 יותר טוב...

בקיצור ולעניין , שני הכרטיס מעולים , ה6600GT יותר טוב , אבל לא בצורה שאם ה9800פרו היה עולה 800שקל וה6600GT 1000 , אז היו לוקחים את הGT , ההפרש ביצועים בין שני הכרטיסים לא מצדיק אפילו לא 50שקל פלוס...(ואני מדבר מניסיון עם שניהם)

העובדה שאתה ממליץ על כרטיס שהופך עוד כמה חודשים ל low end

ש9800פרו יהפוך לLow-End גם ה6600GT יהפוך לLow-End , מצטער לאכזב אותך , אבל עדיין 2 הכרטיסים הללו נחשבים לMid-High מכיוון שהם מריצים את כל המשחקים הכי חדשים היום על רזולוציות של 1042X768\1280X1024 עם פילטרים נמוכים\גבוהים על הגדרות הכי גבוהות בצורה מצויינת ללא תקיעות ובקצב פריימים סביר ואפילו מצויין.

הם יחשבו לLow-End כאשר הם יוכלו להריץ משחקים רק על 800X600\640X480 על מדיום ללא פילטרים , רק אז כרטיסים נחשבים לLow-End , בוא נגיד שגם היום 9600פרו עדיין לא Low-End וגם לא יהיה בזמן הקרוב מאוד...(וגם לא ברחוק מאוד)

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל אתם מפספסים את חוויית הפילטרים (כבעל x800 xt pe) אין כמו משחק על פול פילטרים על מקסימום רזולוציית העובדה שאתה ממליץ

על כרטיס שהופך עוד כמה חודשים ל low end אולי מרמזת כמו שכבר אמרו על מכירה מתוכננת?

בכל אופן ה 6600gt מוציא ביצועים עדיפים על ה 9800 פרו

לא תתלהב כל כך כשבקושי תצליח להריץ את אנריל 3 על לאו בלי פילטרים

פורסם
  • מחבר

אז ככה חברה בשביל ההגינות!

אני לא הולך למכור תכרטיס בזמן הקרוב

רק יש לי אותו חודשיים

דבר שני זו היתה המלצה נכון שה 6600GT

עולה 100 200 שקל יותר

אבל איך נאמר!עם ATI יש לי יותר חיבור

מיד אנד לוא אנד על מה אתה מדבר על כרטיס שעלה לך 2700 שקל

סהכ דיברתי על טווח מחירים של 1200 1400 שח

פורסם

כמה שהייתי רוצה שלATI יהיה דרייברים כמו לNVIDIA , אבל אין עדיין , בכל זאת , אני יחזור ויאמר , שני הכרטיסים טובים , אבל שום דבר לא מצדיק הפרש של 100שקל ביניהם , הביצועים שלהם מאוד מאוד דומים.

פורסם

כמה שהייתי רוצה שלATI יהיה דרייברים כמו לNVIDIA , אבל אין עדיין , בכל זאת , אני יחזור ויאמר , שני הכרטיסים טובים , אבל שום דבר לא מצדיק הפרש של 100שקל ביניהם , הביצועים שלהם מאוד מאוד דומים.

נכון ויש לזכור שהR9800P הוא הדור הישן שלATI ולאומת זאת 6600GT הוא דור חדש...

אני זוכר את הזמנים האלה שR9800P היה אחד הכרטיסים החזקים בעולם.

פורסם

נכון ויש לזכור שהR9800P הוא הדור הישן שלATI ולאומת זאת 6600GT הוא דור חדש...

אני זוכר את הזמנים האלה שR9800P היה אחד הכרטיסים החזקים בעולם.

בדיוק , היום 9800 הוא כרטיס ישן וזקן בן שנתיים

אפילו שהם בתאורייה , לא אותה ליגה , ה-9800 נועד (פעם) לשוק ה-HI END לעומת ה-6600GT שנועד לשוק ה-MID

פורסם

בדיוק , היום 9800 הוא כרטיס ישן וזקן בן שנתיים

אפילו שהם בתאורייה , לא אותה ליגה , ה-9800 נועד (פעם) לשוק ה-HI END לעומת ה-6600GT שנועד לשוק ה-MID

לכל דבר יש שתי צצדים..זה ברור שכרטיס בין 4חודשים יותר טוב מכרטיס בין שנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים