פורסם 2002 ביולי 823 שנים תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אתה רומז בעקיפין שאתה רוצה להיות דוגמן הבית של HWzone ולהצטלם ביחד עם החומרות...?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אח שלי, פה וכמעט אין בחורות. תנסה באתר של קטנטנותפשוט כאן זה נשמע ממש סוטה ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 823 שנים כמעט כול ההודעה היא kiddy gay likeאולי רק זה רומז על משהו טוב ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים)Strenght & Honor
פורסם 2002 ביולי 823 שנים חבורת קנאים ! במקום לפרגן אתם סתם משמיצים . תנו לבן אדם לדגמן (רק שהדוגמנות לא תעלה לו לראש!).
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אנחנו לא קנאים(לפחות אני) ואנחנו נותנים לו לדגמן,אני אפילו יקנה את המגזין של ראש 1 :(עבר זמן רב מאז שקראתי את המגזין-לפחות 3 שנים) רק תגיד לי באיזה עמוד. Strenght & Honor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.