פורסם 2005 במרץ 3020 שנים זה המשפט הכי זול שהצלחתי לבנות בשביל הדרישות שלך... מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 760 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 410 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 320 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ RADEON 9550 128MB 1 370 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 140 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מסכים? כמות מחיר סה"כ DAEWOO 17'' 725BF Flat 1 580 סה"כ 3330 אם אתה לא צריך אתה יכול הוריד את הצורב...וגם להתפשר על FX5200 64Bit ואז זה יצא לך 3000 לא מצאתי הארדיסק יותר קטן מזה וזה גם לא שווה לקנות 40 כי זה עולה אותו דבר כמו 80 ואת המסך הזה אני לא מכיר ממש...הוא זול , אני לא מבטיח שהוא טוב אבל זה מה שנכנס! תהנה
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים ^^^בדיוק מה שאמרתייש דבר כזה שנקרא סדר עדיפויותובמפרט של 3000 שקל (ועוד אחד שכולל מסך), המעבד לא נמצא בראש סדר העדיפויות, זה הכל
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים במפרט שלי הוא עוד יוכל לשחק נורמלי.הכרטיס מעליי הוא 64 ביט וחלש מה128 ביט בצורה ניכרת.עדיף מעבד סביר ופשוט כמו הסמפרון ,אבל דברים טובים מסביב כמו-כרטיס מסך ,מסך שמת לו מסך זוועתי ,הארד דיסק טוב וכו.בקיצור ב3000 שקל עם מסך לא תקבל יותר ממה שאני בניתי לך בשום מקום.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים הבן אדם רוצה לחסןך נכון שספקים + מארזים גנריים לא מומלצים ואם התקציב נמתח מעט עדיף את ה HEC סטטיסטית הסיכוי ש"ישרף כל המחשב קלוש" כמעט כל מי שאני מכיר כולל אני נאלצנו להחליף ספק אבל אני לא מכיר מישהו שנשרף לו המחשב מזה(למרות שזה יכול לקרות)אז בתקציב נמוך כל כך אין לדעתי טעם להשקיע במארז+ספק.מקסימום עוד שנה יקנה ספק HEC ב 150 ש"ח.עכשיו לגבי המסך זה חובה להשקיע מסך זה דבר שסוחבים איתך הלאה לכן אני גם ממליץ על הסמסונג.HD 80 גיגה כי ההפרשים מצחיקים גם הכ.מסך בחירה טובה מאוד 9550.וכמו שאמרו בשביל 30 ש"ח חבל לוותר DVIזכרון עדיף באמת STICK אחד אבל אם המחיר כזה זול 2X256 ב - 300 אז שווה כי עדיין יוכל לשדרגכל המפרטים שניתנו פה סבירים פחות או יותר ההחלטה היא של פותח הת'רד אם מוכן להשקיע 3000+ או שמעדיף לחסוך 300 ש"חאני כבר הייתי מעלה תקציב ל 4000 וקונה משהו טוב אבל זה סיפור אחר
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים shoeyal למה לדבר שטויות?הסיכוי שישרף כל המחשב הוא קלוש?תחשוב שובאני ראיתי מאות מחשבים שנדפקו בגלל בעיות חשמלכמו שאמרתי שוב ממזל שלא נשרף כלום חוץ מהספקועד לחדר מחשבים שלם שהכל בו נשרף עד ליסודאפילו רכיב אחד לא נשאר חי שםאל תדבר אם אתה לא יודע על מה אתה מדברחוצמזה שבשביל 50 שקל שזה ההפרש בד"כ בין ספק ג'נרי ל Hec 300W AR-Tאתה מסכן את המחשב שלך שהוא שווה במקרה הזה 3000 שקלאו 2200 בלי המסך שהוא לא בסיכוןהתוספת היא של 2% בלבדשיפורי ביצועים זה לא ייתן, אבל אתה בהחלט תדע שבמקרה הכי גרוע תצטרך להחליף ספק ב 150 שקלולא מחשב ב 2200 שקל
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים הבנתי אם אפשר לשאול היכן ראית מאות מחשבים שנשרפו עקב ספקים גנריים ?ובוא ניקח את ההצעה שלך אתה טוען שזה עד כדי כך נפוץ אז בוא נבקש ממשתמשי הפורום שנשרף להם המחשב(לא הספק בלבד) שיגיבו בת'רד זהואני לא מעריך שכל פעם שמישהו לא מסכים הוא ישר מתחיל בביטויים כמו שטויות, זה ז**ון שכל וכו וכו וכו תגובות מתלהמות כאלו גורמות לחוסר הסבלנות בין אנשים.אני אינני טכנאי מחשבים ויתכן כי אני טועה אבל יש לי מחשב מגיל 12 (היום אני בן28) וגם למרבית חברי אז יתכן כי אנו ברי מזל ולנו לא נשרף המחשב אבל יתכן גםכי אתה מגזים.אני אישית משתמש ב HEC 6A19 אז מובן לי חשיבות המארז+ספק מצד שני אני הוצאתי סכום גדול יותר על המחשב אז יכולתי להרשות לעצמיאם היו לי רק 3000 ש"ח לא בטוח בכלל שהייתי משקיע במארז למרות חשיבותו יש דברים יותר חשובים(דוגמא 512 RAM במקום 256)
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ה-jnc 400w הוא די ג'נרי אצלך במחשב.....אפשר לקחת מארז נחמד ויפה עם ספק 400W ולא יקרה כלום.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בתור טכנאי מחשבים פרילנסר (אני כבר כמעט ולא עובד יותר בגלל חוסר זמן של בגרויות וכאלה)פתאום מתקשר אליך בן דוד שלך (ולי לא חסר בני דודים) שהמחשב לא נדלקיומיים אחרי זה בביצפר חבר שלך אומר לך שבמחשב שלו אין אורות (הכוונה ללדים של HDD PWR)ושבוע אחרי זה אמא שלך אומרת לך לבוא לביצפר שהיא עובדת בו כדי לבדוק מה קרה למחשבים שםובמיוחד בחדר מחשבים, אבל גם שאר המחשבים שמשמשים לניהול השוטף של הביצפרכשבחדר מחשבים האחרון היו מעל 20 מחשבים וכל רכיב בהם נשרף עד היסוד בסופה אחתמשני מחשבים אחרים הצלחתי עוד להוציא 2 זכרונות SDRam של 128MB כל אחדמצד שני למחשב השני שלי בבית שהוא עם ספק ג'נרי חטף ספייקים בסופת ברקיםמת הספק וסטיק זכרוןוהייתי צריך להחליף את הזכרון SDRam עם אחד מאלה שהוצאתי חי מהביצפרגם ראיתי לא פעם מערכות עם ספק ג'נרי ששרדו סופות ברקיםאבל בשביל 50 שקל אתה מוכן לקחת את הסיכון שלא תהיה אחד מהם?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ליאור שיהיה ברור אני גם מאמין שספק+מארז איכותי חשוביםאבל וזה אבל גדול יש לעיתים מגבלות תקציב.את הנקודה שלך הבנתי , אני מקווה שאת הנקודה שלי שזה קורה ויכול לקרות אבל הסבירות היא עדיין נמוכה.נכון אני בשביל 150 ש"ח לא הייתי לוקח את הסיכון אבל שוב זה אני והתקציב שלי גדול יותר .עובדה היא שמרבית(כמעט כל מה שמכר לשוק הביתי) המחשבים שנמכרים הם עם מארז+ספק גנרי ואחוז קטן גורמים לנזק למחשב.אני טוען שבמקרים שהתקציב כל כך נמוך הפתרון הקל להגיד אי אפשר גייס עוד כסף אבל אנשים מרכיבים פה מפרטים לחברים,בוסים מהעבודה וכו ולא תמיד הם מוכנים לחרוג מהתקציב .
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים איזה 150 שקל אתה רואה פה תסביר לי?בין 100 ל 130 שקל עולה ספק ג'נרי160 שקל עולה ספק Hec 300W AR-Tזה סה"כ חריגה של 30-60 שקלחריגה יותר משתלמת מזאת אתה לא תמצא בכל ההיסטוריה של המחשבים בהבטחהחוצמזה מה זה סבירות נמוכה?אני הרגע אמרתי לך שבתקופת זמן של 3 שנים ראיתי מעל 100 מערכות שרופות בגלל ספקים ג'נרייםיותר מזה אתה צריך?ואתה משווה את מה שנמכר לרוב השוק הביתי(חנויות קבר, טכנאים ג'נריים) למה שממליצים עליו בפורום החומרה הכי טוב בארץ?ומארז ג'נרי בבקשה אפשר לקחת, אבל זה ייצא יותר יקר מ 6A19 ברוב המקומותושוב אני אגידאתם עושים חשבון לא נכון בכללאתם עושים חשבון שהיום אתם מוציאים עוד 50 שקלאבל חשבון על רכיבי מחשב עושים לתקופת הזמן שהם חייםהמחשב הזה יכול לחיות מעל 6-7 שניםאבל בשביל החשבון שלך נסתפק רק ב 5 שניםזה אומר 10 שקל לשנה, פחות משקל לחודש 3 אגורות בערך ליוםזה לא שווה לישון טוב יותר בלילה שאתה לא דואג שבגלל סופת ברקים אחת תפסיד מחשב של 2200 שקל?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אהבתי את המתמטיקה אז נסיים עם חישובים אחרונים ב 3 שנים ראית מעל 100 מחשבים שרופים עקב בעיות בספק הכוחהספק נאה לנער בן 17(הרשיתי לעצמי להציץ בפרופיל מכיוון שדיברת על בגרויות) ביחוד שיש חוק חינוך חובה אז הספקת גם ללמוד וגם לעבוד בתור טכנאי מחשבים מגיל 14(שהגיל החוקי אם אני זוכר נכון זה 16 ?).ספק HEC עולה 150 ש"ח נניח שיזכו אותך על הספק הגנרי ב-50 ש"ח אז זה 100 ש"ח בהנחה שמישהו בכלל יזכה אותך עלי.ושוב ספק גנרי מגדיל את הסיכוי לנזק ללא ספק אבל מדבריך נובע שספק גנרי=מחשב ישרף .ו KSP עד לפני זמן לא רב מכרה רק גנרי זו לא בדיוק חנות קבר .המחשב הזה יכול לחיות מעל 6-7 שנים 6-7 שנים עם סמפרון 2400 ;D ;Dטוב זה היה סתם משחקים במספרים אבל בגדול גם בשביל 200 ש"ח שווה לישון בשקט ולהשקיע במארז+ספק הבעיה היחידה אם אין אותם.בכל מקרה ליאור לילה טוב אני צריך לזוז הביתה עוד יום עבודה הסתיים.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אם אתה מתעקש אז אני עובד מגיל 13 וחציוכן הספקתי לראות מעל 100 מחשבים (לא ספרתי אבל את ה 150 בטוח עברתי)והספקתי גם ללמוד, גם להיות עם הממוצע בין ה3 הגבוהים בכיתה כמעט כל מחציתובקשר לספק למה שיזכו אותך על ספק ג'נרי?זאת מערכת חדשה, יש לך בחירה בין ספק ג'נרי (בין 100 ל 130 שקל) ובין ספק נורמלי (160 שקל ומעלה)ככה שההבדל לא מתבטא בזיכוי אלא אם כן אתה לוקח מארז מסוים שבא רק עם ספק ג'נריו KSP אולי לא חנות קבר, אבל בגיוון הם לא בדיוק מתמחיםותאמין לי שאם אני סוחב כבר 5 שנים כמעט את ה P4 1.5 Williamette שליוגם את ה P2 400 השני כבר 9 שניםאז הסמפרון יכול לחיות בשקט 7 שנים לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.