עבור לתוכן

זקוק להצעות מפרטים ב4500 ש"ח+- כולל מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש איזושהי סיבה?

ואני אשמח אם תענה על השאלות הנותרות,זה ממש מציק לי :nixweiss::kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי מספר שאלות

*באתר לוג'יק אפשר למצוא כמה מעבדי AMD 3000.  מה השוני בינהם ומה לקחת?ראיתי שיש שם כאלו עם מאוורר שעולים פחות מאחד שהוא בלי(נדמה לי).

*האם ההבדל בין 2800 ל3000 משמעותי כולכך שמצדיק את ההפרש הכספי?

*ראיתי שיש כאלו שממליצים על הלוח של MSI NEO4. מה ההבדל בין הלוח ג'יגבייט שהמלצתם פה ללוח MSI? מה יותר טוב? אצל מי הכרטיס קול יותר טוב?פיצ'רים? ,מה לגבי לוחות אחרים כמו אפוקס,אסוס,אביט(אני זוכר שהלוחות האלו כיכבו עם מעבדי הבארטון).

*ההבדל הכספי בין ה120 ג'יגה ל160 ג'יגה הוא דיי מזערי ,אז למה לא לקחת 160 ג'יגה?  מה כדאי,וסטרן דיגיטל או סמסונג?(הסמסונג עולה קצת יותר ואני קצת בספק לגביו,פעם ראשונה שאני רואה שמדברים ברצינות על הדיסקים הקשיחים שלהם.)

*מה ההבדל בין הרדאון 9550 לבין האנוידיה 6600?זה שווה את המחיר? ה6600 יריץ לי משחקים חדשים ברזולוציה נורמלית?(תזכרו שאני לא משחק המון,אבל בכול זאת אשמח לשחק מידי פעם).

*300 וואט יספיקו לכול המפרט?הקומפיוקייס הכי ממולץ?(מארז)

*מה לקחת?זכרון טוינמוס הפשוט או האה-דאטה הפשוט?

*לגבי החנות לוג'יק פיסי. זאת חנות חדשה לא? או שזה חידוש של החנות PCH?,בכול מקרה,מה עדיף,זיגזג או לוג'יק פיסי מבחינת שירות,מחירים,סיפוק וכו?

זהו בינתיים.

אני חושב שאני אתמקד במפרט של OF המליץ.  יש למישהו עוד הצעות?ואם לא,אז הסכמה על מפרט מסויים כדי שאני אלך בלב שלם  לקנות את המפרט שאדע שהרוב ממליצים עליו?

המון המון המון תודה לכם על העזרה! :)

:jump:

א.יש מעבדים שבאים עם מאוורר-BOX,ויש מאווררים שמגיעים כ-OEM ,כלומר ללא מאוורר ועם שנה אחריות.

ב. ה2800 קיים רק בסוקט 754 ,לעומת ה3000 שרץ בתדר של 2.0 גיגה הרץ לעומת ה2800 שרץ במאתיים פחות.

ג.תלוי איזה פיצרים אתה צריך ,הכרטיס קול זהה כמעט ואיכותי ביותר.

ד.אכן ההבדל בדיסקים הקשיחים הוא מזערי ,לכן 160 הוא מומלץ היום מבחינת מחיר ושטח איחסון ענק.לך על WESTERN DIGITAL.

ה.זכרון לך על מה שיותר זול ,אז ה TWINMOS.

ו.החנות לוגיק היא אכן PCH לשעבר והיא הכי מומלצת מבחינתי מכל הכיוונים שרשמת.

ז.אכן לך על המפרט של OF.

ח.הספק יחזיק ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

א.יש מעבדים שבאים עם מאוורר-BOX,ויש מאווררים שמגיעים כ-OEM ,כלומר ללא מאוורר ועם שנה אחריות.

ב. ה2800 קיים רק בסוקט 754 ,לעומת ה3000 שרץ בתדר של 2.0 גיגה הרץ לעומת ה2800 שרץ במאתיים פחות.

ג.תלוי איזה פיצרים אתה צריך ,הכרטיס קול זהה כמעט ואיכותי ביותר.

ד.אכן ההבדל בדיסקים הקשיחים הוא מזערי ,לכן 160 הוא מומלץ היום מבחינת מחיר ושטח איחסון ענק.לך על WESTERN DIGITAL.

ה.זכרון לך על מה שיותר זול ,אז ה TWINMOS.

ו.החנות לוגיק היא אכן PCH לשעבר והיא הכי מומלצת מבחינתי מכל הכיוונים שרשמת.

ז.אכן לך על המפרט של OF.

ח.הספק יחזיק ללא בעיה.

א.אבל עד כמה שהבנתי ותוך התבוננות באתר,כול המעבדים שם באים עם 3 שנים אחריות,בין אם זה בוקס או טראיי.,לדוגמא,מה ההבדל בין אלו:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012

לבין

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5229

או

זה:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3148

לבין

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401

ואם כך,איזה לקחת?(יש אחד עם מאוור ונוס ואחר עם TT TR2) או שלקחת משהו אחר?

ג. עדיין מטרידה אותי העובדה שהAMD 3000 עובד בבאס של 1000,ואילו הלוח של ג'יגה בייט תומך ב800, אני לא אנצל את המעבד עד הסוף. למה כדאי לי לקחת ג'יגהבייט ולא אם אס איי? :kopfpatsch:

למישהו יש עוד המלצות של מפרטים?או הסכמה למפרט מסויים שהוא רוצה לשתף?

תודה ענקית,ומצטער על ההטרדות.. ;)

פורסם

1 - מעבד בסוקט 939, tray עם הגוף קירור הזה

2 - אותו דבר בסוקט 754

3 - BOX בסוקט 754

4 - BOX בסוקט 939

הבאס לא משפיע בכלל על הביצועים של מעבדי AMD, תסתכל בהשוואה כאן, המעבר מHTT של 1Ghz ל200Mhz נתן הבדלים של פחות מ-0.1%

פורסם

ואם כך,איזה לקחת?(יש אחד עם מאוור ונוס ואחר עם TT TR2) או שלקחת משהו אחר?

אם אתה לא עושה OC (וכמו שהבנתי אתה לא) לא צריך יותר...

הקירור סטוק של AMD מחזיק את המעבד בטמפ' סבירה בלי OC אז TT TR2 יספיק בהחלט...

אין מה לשנות לדעתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

*זה קצת מוזר לי שהמעבד עם הט'רמלטייק R2 והסוקט 939 יותר זול מאשר המעבד עם הט'רמלטייק וסוקט 754. מה נסגר עם זה?

*עוד דבר שקצת מוזר לי הוא שלכול המעבדים בלוג'יק פיסי יש אחריות 3 שנים(לא כך? לפחות כך כתוב באתר),אם כך,למה קיים הBOX עם קירור פחות טוב מהט'רמלטייק והוא גם עולה יותר.

?

*ההבדל בין הטוינמוס לA-DATA כולכך משמעותי?כי ההבדל בינהם הוא כמעט 100 ש"ח שזה בישבילי דיי משמעותי..

*קיימים מארזים אחרים עם ספק טוב כמו של הקומפיוקייס בתווך המחיר של הקומפיוקייס שהם "קצת" יותר יפים? :P  פשוט המארז של קומפיוקייס נראה כאילו יוצר בשנת תר"פ :lol:  ז"א,באותה איכות.

*OF ,לא לקחת בחשבון שאני צריך מקלדת והרכבה,  אבל עד כמה שהבנתי,מה שפירסמת זה מפרט דיי טוב ושווה את ההשקעה,אז אני אנסה איכשהו לגרד עוד כסף לתוספת של ה160 ג'יגה,מקלדת,הרכבה וכונן DVD.

*אני לא לוקח כונן קומבו עם הצורבה דיוידי ,צורב רגיל וכונן DVD מכיוון שכונני קומבו נוטים לההרס דיי מהר(יש לי ניסיון לא טוב עם כונן קומבו). איזה נגן DVD זול ואמין אני יכול להשיג? שמעתי על לייט און שהם דיי מוצלחים לא רק בצורבים.

אני חושב שחפרתי כאן יותר מידי :bash:,אבל תבינו שאני מנסה להשיג את הטוב ביותר שאפשר לכסף שאני משקיע,ושזה קורה פעם ב..  ::)

פורסם

מעבדים, זה פשוט יותר זול לחנות להביא את המעבד ב-TRAY. היא מקבלת מספר מעבדים על מגש. ומוסיפה לזה את הקירור שלה.

TR2 אולי עולה 70 ש"ח אבל העלות לחנות היא כמעט חצי (סביבות ה-35 ש"ח), יוצא שבד"כ יותר זול לחנות להביא מעבד לא בקופסא מקורית.

מצד שני ל-TRAY לפעמים יש רק שנה אחריות, אני הייתי מבקש שיצינו ליד המעבד שיש לו שלוש שנים אחריות. רק להיות בטוח.

זיכרון - לך על מה שהכי זול.. אם אתה קונה בלוג'יק/זיגזג - Twinmos, אם ב-KSP אז ADATA..

לדעתי קודם תראה את הקומפיוקייס במציאות קודם לפני שתדבר, התמונות לא עושות לא צדק, והוא לא מוכער. כבד כמו טנק כן, אבל ממש לא מכוער.

יש לך גם את גירסת 6821 של המארז שאולי יותר ימצא חן בעייניך, אבל היא קטנה יותר ומקוררת פחות טוב.

אגב אם PCIe שווא לשקול בתור כרטיס מסך את ה-6200 בגירסא שהיא לא TurboCache (הוא בערך באותה סביבת מחיר של מתחת ל-600 ש"ח), הביצועים שלו לפעמים יותר גבוהים מה-X600Pro, ולפעמים נמוכים יותר. אבל לפי מה שרואים במשחקים חדשים (Doom3, Farcry) הוא עדיף, וכן בכל גירסאות 3DMark הוא נותן ניקוד יותר גבוה.

אגב לדעתי זיגזג היא החנות הכי מומלצת. החנות היחידה שאף פעם לא שמעתי עליה אף לא תלונה אחת. והמחירים שלהם כבר לא יותר גבוהים בהרבה מהחנויות האחרות.

פורסם
  • מחבר

מעבדים, זה פשוט יותר זול לחנות להביא את המעבד ב-TRAY. היא מקבלת מספר מעבדים על מגש. ומוסיפה לזה את הקירור שלה.

TR2 אולי עולה 70 ש"ח אבל העלות לחנות היא כמעט חצי (סביבות ה-35 ש"ח), יוצא שבד"כ יותר זול לחנות להביא מעבד לא בקופסא מקורית.

מצד שני ל-TRAY לפעמים יש רק שנה אחריות, אני הייתי מבקש שיצינו ליד המעבד שיש לו שלוש שנים אחריות. רק להיות בטוח.

זיכרון - לך על מה שהכי זול.. אם אתה קונה בלוג'יק/זיגזג - Twinmos, אם ב-KSP אז ADATA..

לדעתי קודם תראה את הקומפיוקייס במציאות קודם לפני שתדבר, התמונות לא עושות לא צדק, והוא לא מוכער. כבד כמו טנק כן, אבל ממש לא מכוער.

יש לך גם את גירסת 6821 של המארז שאולי יותר ימצא חן בעייניך, אבל היא קטנה יותר ומקוררת פחות טוב.

אגב אם PCIe שווא לשקול בתור כרטיס מסך את ה-6200 בגירסא שהיא לא TurboCache (הוא בערך באותה סביבת מחיר של מתחת ל-600 ש"ח), הביצועים שלו לפעמים יותר גבוהים מה-X600Pro, ולפעמים נמוכים יותר. אבל לפי מה שרואים במשחקים חדשים (Doom3, Farcry) הוא עדיף, וכן בכל גירסאות 3DMark הוא נותן ניקוד יותר גבוה.

אגב לדעתי זיגזג היא החנות הכי מומלצת. החנות היחידה שאף פעם לא שמעתי עליה אף לא תלונה אחת. והמחירים שלהם כבר לא יותר גבוהים בהרבה מהחנויות האחרות.

קודם כול המון המון תודה על התשובות :)

איך אני דורש כזה דבר?כתוב במפורש באתר שלהם שהאחריות היא למשך 3 שנים.. ,איזה עוד הוכחה אני אמור להביא להם במידה ו..?

ראיתי באתר של קומפיוקייס-האק שיש למארז חלון צדדי..זה נכון? פשוט המארז הזה נראה ממש ממש פשוט,אבל אני מניח שאם כולם ממליצים עליו הוא שווה את זה.

OF לא הכניס את הכרטיס X600 אלא את הג'יפורס 6600. אתה טוען שיותר משתלם לי כעת לקחת את ה6200 מאשר ה6600?

וכשאתה מדבר על ה6200 הלא טורבו קאצ' ,על זה?:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6072

הקירור הזה מספיק?

כן..אני מבין לגבי זיגזג. הרכבתי בזיגזג את אותו המחשב ויצא לי בהפרש של 100 ש"ח.. אבל שתי דאגות בעיני:

*שאין על כול\מרבית החלקים 3 שנים אחריות כמו בלוג'יק פיסי (גם באתר של זיגזג לא מצויין כמה אחריות יש)

*עיניין התשלומים. האם בזיגזג ככול שעולים במספר התשלומים עולה אחוז תוספת מחיר כמו בלוג'יק פיסי, שלחתי להם אימאייל לגבי זה כבר,נראה מה הם יענו.

אגב,פירסמתי בפורום אודיו פה איזה רמקולים 2.1 לקחת,אבל ככול הנראה אף אחד לא עונה שם.

הקריאטיב נראים קטנים ושלא יספקו את העוצמה שבה אני שומע ת'מוזיקה שלי בדר"כ..אז חשבתי על אלו:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437

?

תודה.

פורסם

הכרטיס שהבאת בלינק הוא TC....

פורסם
  • מחבר

אופס,לא שמתי לב..,מה ההבדל בין הלא טורבו לטורבו?

תוכל בבקשה לענות לי על השאלות האחרות? :-\

פורסם

TC = TurboCache - בכרטיסים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת יש מעט מאוד זיכרון פיסי (32MB בדגמים הנוכחיים)

והוא משתמש בקו המהיר מאוד של ה PCI-Express x16 כדי שיוכל להשתמש בזכרון הפנימי כאילו היה הזכרון שלו

(מה שכמובן לוקח לך זיכרון מהזכרון הפנימי בדומה לכרטיסי מסך המשולבים)

לא TC זה אומר שכל הזכרון המוצהר הוא זכרון פיסי על הכרטיס

ה 6600 יותר חזק מה 6200 וההבדל במחירים שווה אני חושב, לפחות אם יש לך את התקציב

אם אין לך אז שים 6200

וה 6600 מאכילים אבק את ה X600Pro

בקשר לרמקולים - Altec Lansing ATP3

פורסם

TC זה אומר שהוא משלים את הזיכרון שהוא צריך דרך הRAM..!!..שזה מוריד פלאות את הביצועים..(כלומר יש איזה 64 מגה על הכרטיס והוא משלים ל256 מגה עם הזיכרון RAM)...

והלא TC זה כל כרטיס סטנדרטי...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות,בקיצור לקחת את הג'יגבייט 6600 כן?

אגב,לפני הרבה זמן היו סיפורים שלג'יגבייט יש בעיות קירור או משהו דומה..והמון כרטיסים נשרפו. זה תקף פה?

הPCI-E יותר טוב מאשר הAGP?

ובקשר הרמקולים התכוונתי למחיר בין 200 ל280 ש"ח...,במקום הראשון עוצמה ובמקום השני איכות.

לגבי המארז:

ראיתי באתר של קומפיוקייס-האק שיש למארז חלון צדדי..זה נכון?  פשוט המארז הזה נראה ממש ממש פשוט,אבל אני מניח שאם כולם ממליצים עליו הוא שווה את זה.

ולגבי המעבד:

איך אני דורש כזה דבר?("אני הייתי מבקש שיצינו ליד המעבד שיש לו שלוש שנים אחריות. רק להיות בטוח.")

כתוב במפורש באתר שלהם שהאחריות היא למשך 3 שנים.. ,איזה עוד הוכחה אני אמור להביא להם במידה ו..?

אני חושב שבמידה ולא יהיו לי שאלות נוספות אחרי השאלות האלו,אני אסגור על המפרט ואפרסם אותו כאן.

שוב,המון תודה לכולם!

:D

פורסם

ככה:

PCI-E לא יותר טוב מ AGP היום

אבל ה AGP מסיים את תפקידו. לא ידוע עוד כמה זמן ימשיכו להוציא כרטיסים ל AGP

עד סוף השנה זה בטוח, אחרי זה שום דבר לא בטוח

רמקולים לא רוצה להגיד סתם, לי אישית יש רמקולים 4.1 מצוינים אבל הפסיקו למכור אותם (מוכרים רק 2.1 או 5.1 או 7.1)

ואני יודע שה ATP3 תותחיים, זה מסכם את הידע שלי שם

לגבי המארז http://www.compucase.com.tw/product/product_b.asp?id=7

איפה אתה רואה חלון?

בקשר לאחריות תבקש כתב אחריות ל 3 שנים על כל המחשב והחלקים שבו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות..

לגבי המארז http://www.compucase.com.tw/product/product_b.asp?id=7

איפה אתה רואה חלון?

http://www.compucase.com.tw/productpicture/6A%20large_d.jpg

זאת אחת התמונות שיש באתר לגבי ה6a19.

שאלות שלא קיבלתי מענה עליהם ואשמח אם מישהו יענה:

*בקיצור לקחת את הג'יגבייט 6600 כן?

*אגב,לפני הרבה זמן היו סיפורים שלג'יגבייט יש בעיות קירור או משהו דומה..והמון כרטיסים נשרפו. זה תקף פה?

*אני לא לוקח כונן קומבו עם הצורבה דיוידי ,צורב רגיל וכונן DVD מכיוון שכונני קומבו נוטים לההרס דיי מהר(יש לי ניסיון לא טוב עם כונן קומבו). איזה נגן DVD זול ואמין אני יכול להשיג? שמעתי על לייט און שהם דיי מוצלחים לא רק בצורבים.

*לגבי הרמקולים בין 200-280 ש"ח :

הקריאטיב נראים קטנים ושלא יספקו את העוצמה שבה אני שומע ת'מוזיקה שלי בדר"כ..אז חשבתי על אלו:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437

תודה :) בקרוב יהיה לכם הרבה נחת ממני :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים