עבור לתוכן

איך אני פותח פורטים בווינדוס (NO FIREWALL)

Featured Replies

פורסם

אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1

לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר.

אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה

פורסם

אתה מחובר מאחורי ראוטר?

אתה מחובר לרשת?

באיזה ספק אינטרנט+תשתית אתה משתמש?

איך אתה מקבל אינטרנט, בחיבור ישיר או דרך רשת?

בקיצור תתאר *בדיוק* איך אתה מחובר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אין ראוטר..מזתומרת רשת? אני מחובר לאינטרנט בחיבור ישיר (ללא חייגן) ברק 013 1.5 מגה

פורסם

הפיירוול המובנה של הווינדוס בטוח לא פועל אצלך?

פורסם
  • מחבר

100% :-\

פורסם

תראה, אם החיבור הוא ישר בלי נתבים רשתות ושאר ירקות והפיירוול של WINDOWS כמו גם החיצוני לא פועל אז על דרך השלילה הבעיה בספק האינטרנט שלך.

תנסה להחליף פורט באימיול (אני לא יודע אם זה נכון אבל השמועה אומרת שספקים מסויימים חוסמים פורטים מסויימים שידועים בתור פורטים של אימיול), עכשיו, אם  זה לא עוזר אז יש פה בעיה, כי מצד אחד הספקית לא חוסמת את הפורט (כי הרי שינת אותו) ומצד שני אין לך פיירוול שחוסם אותו מהצד שלך, ואז סביר להניח שהבעיה היא אצלך במערכת איפשהו.

בכל מקרה, אם שינוי הפורט לא עוזר הייתי מציע לך להתקשר בכל זאת לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלך ולבדוק מולם אם הם לא חסמו *בטעות* איזה פורט...  ::)

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע איזה פורטים לבחור בUDP ובTCP ?

בכלל כללית אני חושב שהSTREAM של האינטרנט שלי לא משהו לאחרונה...

מהירות פחותה..תקיעות קטנוטנות ברשת..בעיות פורטים (?!) כמו הבעיה הזאתי

אני צריך לצחצח את החיבור שליי

פורסם

סתם, תבחר מספרים, נגיד 5000 ו-6000 (לא משנה איזה ב-UDP ואיזה ב-TCP).

אתה יכול להשתמש באיזה תוכנת אופטיציה למחשב (השמועה אומרת ש-TUNE UP היא תוכנה טובה) כדי לצחצח את החיבור שלך (ואולי לפתור את הבעיה במקרה ששינוי הפורט לא יעבוד ומצד הספקית שלך הכל בסדר).

פורסם
  • מחבר

:'(

לא עובד

אני לא יודע מה קרה לא עשיתי כלום במחשב מאז הפירמוט האחרון לפני חודשיים

לא התקנתי דברים מיוחדים ואין לי וירוסים או ספייבוטים שיפגעו בפורטים או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

עשיתי פורמט אתמול במטרה לתקן תבעיה (לא ידעתי מה עוד לעשות) אבל עדין זה מראה לי איקס אדום במקום V ירוק

זה לא עובד :'( (השארתי את הפיירוול של הXP עובד ופתחתי את הפורטים 4662 לTCP ו4672 לUDP וכלוםםם

פורסם

אני מחובר לברק 013 ואין שום חסימה של האימיול, הוא מחובר אצלי ב HIGH ID אז זאת לא הבעיה...

פורסם
  • מחבר

וואלה יש מצב שזה קשור לכבלים ? למודם שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים