פורסם 2002 ביולי 1223 שנים לא, אין לי את ה-C. למרות שאני לא מסכים איתך שה-C לוח לא טוב, אני כן מסכים איתך שכדאי לחכות שבוע-שבועיים בשביל האח הגדול. אני רק מקווה שזה לא ייקח יותר מזה. אולי J.J יארגן לנו יבוא אישי מאמריקה ...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים למה לא ?! יש לו את כל הפיצ'רים שצריך בלוח עם 533 מה"צ,והוא מבית אסוס, מה שמשדר אמינות ויציבות. הוא תומך 2.0 USBוכל השטויות האלה. ויש לו ציונים מצוינים במבחני הביצועים. אתהבעצמך אמרת שאין לך בעיה עם הביצועים שלו, אבל הוא לא משהול-o/c. אני לא בוחן לוחות לפי יכולות ה-o/c שלהם.אז ב-o/c הוא לא טוב, אבל יש לו ביצועים טובים.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים או קיי, אז אני אגיד למה הוא לא מצויין...1. אין לו- אין רייד2. גם הלוחות האחרים הם עם USB2, למרות שזה לא שמיש כרגע ולא צריך את זה3. אין לו ציונים מצויינים, הוא מציג ביצועים ברמה של השאר4. בטח שבוחנים לוח לפי אופציות הOC שלו..זו הסיבה העיקרית היום שאנשים קונים מעבדי נורת'ווד.מסקנה?TH7-II\P4T533
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מה שהפריע לי זה המילה "גרוע".אין הבדל משמעותי בביצועים בין כל לוחות ה-i850e, אף אחד מהם לאהרבה יותר טוב מהאחרים. והאסוס הוא בין הטובים יותר.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים האסוס P4T533 הוא הלוח מבוסס הI850E הטוב ביותר כיום תיאורטית, לפחות עד יציאת הTH7-III..צריך לראות דיעות משתמשים עליו- זה מה שקובע בוספו של דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.