פורסם 2002 ביולי 823 שנים מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600לבין ASUS GeForce4 Ti 4600מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!!מה העלות?ועוד משהו ....שמתי לב שהמערכת קירור היא נורא חשובה .האם זה בא עם מערכת קירור?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תערוך את הכותרת מחדש כי חסר רווחים!והאסוס יותר עדיף כעקרונית אבל גם MSI טובים!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים שמה, אם יש לך ממש הרבה כסף אז תלך על אזוס הם הכי טובים כרטיס שכזה ישרת אותך המון ...........אבל אם לא שורף לך אתה יכול לחכות חודש ימים ולקנות כרטיס מסך מהדור החדש שישרת אף יותר מאזוס (הכוונה לביצועים)
פורסם 2002 ביולי 823 שנים שמה, אם יש לך ממש הרבה כסף אז תלך על אזוס הם הכי טובים כרטיס שכזה ישרת אותך המון ...........אבל אם לא שורף לך אתה יכול לחכות חודש ימים ולקנות כרטיס מסך מהדור החדש שישרת אף יותר מאזוס (הכוונה לביצועים) חודשים וקצת , עד שיגיע לחנויות ועד שיגיע מחו"ל .
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תערוך את הכותרת מחדש כי חסר רווחים!והאסוס יותר עדיף כעקרונית אבל גם MSI טובים!תלוי בצרכים, לא ?! עד כמה שאני אוהב את אסוס, הם דלים בפיצ'רים,לעומת MSI שיש להם כניסת וידאו בכרטיסים שלהם, למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.