פורסם 2005 במרץ 2920 שנים קודם כל, תודה.עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר.ראיתי את המסך הזה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160.האם הוא באמת טוב?והאם יש יותר מומלצים?והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב?הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים:1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי.2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות.3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים.בתודה, גבריאל.
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים לגביי מה יותר טוב לעניים היה דיון ארוך על זה ללא מסקנות חד-משמעיות...ההבדל הגדול הוא שבLCD אין קרינה (טוב).
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים אהלן,קרא את זה קודם: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.htmlזה ארוך מאוד, אבל יתן לך המון המון מידע.הסמסונג הזה מתהדר ב-8ms אבל בפועל תראה מריחה כי הפאנל הוא PVA.מצד שני הצבעים הם הכי טובים שתוכל לקבל.לדעתי כדאי לראות בעין ולהחליט. אולי המריחה לא תהיה קריטית.במידה וכן - עדיף לקחת מסכים עם פאנל S-IPS (כתבתי על זה כאן בעבר).מוטי
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מה כלל השימושים שלך במחשב (הבנתי, בין השאר אתה צופה הרבה בסרטים) ומה הסיבות שבגללן אתה מחפש מסך LCD?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר תודה באמת, אבל המלצה ספציפית תהיה יותר יעילה.מעבר לזה, הסיבה העיקרית, היא בגלל שהרגיל פוגע בעיניים, ברמה כלשהיא, ומאוד מעייף אותן, וגדול.הא, ההמלצה, במחיר סביר, מאוד תשמח אותי.ומה אני עושה?גולש, מתכתב, אלמנטרי. רואה סרטים, או ווידיאו אחר, משחק, תוכנות שבמסך מלא. אני מניח שהכול חוץ מעריכת ווידיאו?גבריאל.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר כן, חשבתי שזה מה שיגידו....אבל זהו? זאת האפשרות היחידה?הוא גם ממש יקר, אגב.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים יש את הסמסונג הזה בתצוגה באופיס דפו.הצבעים נראים מאד מרשימים, למרות שהוא מחובר שם למפצל VGA.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים לדעתי האישית ה-912 הוא חרא של מסך.ברייטנס ממש מוגזם, קונטרסט לא מספיק, ונוסף על הכל הוא ממש כמו מראה - אפשר לראות את ההשתקפות שלך בכל מה שאתה עושה.לדעתי, אם כבר VIEWSONIC, אז ה-191B הרבה יותר מוצלח...
פורסם 2005 באפריל 220 שנים אנחנו חוזרים על זה שובהוא כבר לא מראההם החליפו את הציפוי בציפוי שלא משתקףזה כבר לא רלוונטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.