עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך שקניתי

Featured Replies

פורסם

וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש לכרטיס המסך הזה!! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה בכרטיס המסוים הזה :pissed:

חיבור החשמל שלך לא טוב הכרטיס רץ על "מצב בטוח" כלומר על מהירות השעון נמוכה כיוון שין לא מספיק חשמל...

זה גם אומר שהכרטיס שלך עכשיו על ביצועים של כרטיס GF2 בארך תחבר את הכרטיס טוב יותר או תחליף למולקס אחר..

נראה לי יש לך בעיה בספק. בהצלחה. :)

פורסם

וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש לכרטיס המסך הזה!! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה בכרטיס המסוים הזה :pissed:

וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש במחשבים !! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה במחשבים

פורסם

וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש במחשבים !! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה במחשבים

בעיות במחשבים תמיד היה ותמיד יהיה..לאומת זאת בכרטיס הספציפי הזה יש נתייה לבעיות יתר..תגידו לי אם אני טועה..

תקיעות במישחק\המחשב לא נידלת\המחשב נדלת ונכבה\מסכים כחולים\קווים ונקודות במסך\וכ'ו אני לא זוכר שבכרטיסים אחרים היו כל כך הרבה בעיות...

פורסם

בעיות במחשבים תמיד היה ותמיד יהיה..לאומת זאת בכרטיס הספציפי הזה יש נתייה לבעיות יתר..תגידו לי אם אני טועה..

תקיעות במישחק\המחשב לא נידלת\המחשב נדלת ונכבה\מסכים כחולים\קווים ונקודות במסך\וכ'ו אני לא זוכר שבכרטיסים אחרים היו כל כך הרבה בעיות...

בעיות יש תמיד , אבל בעיות קשורות למספר האנשים , שיש להם מוצר מסויים

הכרטיס 6600GT הוא היום הכרטיס אחד הכרטיסים הכי נמכרים בעולם

אם יש בממוצע נגיד יש 10 אחוז תקלות וכרטיס אחד מכרת 100 כרטיסים וכרטיס שני מכרת 10.000

ברור שכרטיס שמכרת 10.000 יהיה הרבה יותר בעיות

בעייה אחרת קשורה תמיד למוצר חדש , כשאנשים משדרגים לכרטיס מסך חדש הם מתקינים אותו על מחשב שיש עליו דרייברים ישנים

של כרטיסי מסך קודמים , או לאנשים יש בעיות בחיבור המולקס לספק -כח

תראה למשל כמה בעיות יש לאנשים עם כוננים קשיחים HD SATA , וברור שהבעייה לא נובעת מקלקול בחומרה

או בעיות בגלישה באינטרנט וכו'

פורסם

מצד אחד אתה צודק מצד שני לא היתה לי בעיה אחת אפילו עם הSATA...

פורסם
  • מחבר

הספק הזה שקניתי מזיגזאג הוא בא בקופסה סגורה והכול טוב ויפה וחיברתי את כול הכבלים של הספק כולל המתח לכרטיס מסך אז לא יכול להיות שיש בעיה בספק ועם כן אז מה אני יכול לעשות?

פורסם

תבדוק בAIDA (יש בהורדות) את מהירות הזיכרונות והליבה ושום פה..כי אם הם נמכים מהרגיל זאת אומרת שהכרטיס לא מחובר למולקס ולא עובד על מלוא הביצועים.

פורסם
  • מחבר

באיזה קטגוריה אני צריך להיכנס בשביל לבדוק ב aida

פורסם
  • מחבר

זה מה שמצאתי

ערך סף של האטת ליבה: מעלות: 127c

טמפרטורת ליבה של gpu: 48c

טמפרטורה מקיפה : 36c

פורסם

הטמפ' לא חושבה עכשיו אתה צריך את מהירות הליבה והזיכרון קח דוגמה:

Graphics Processor Properties

Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350)

GPU Code Name R350

PCI Device 1002 / 4E48

Transistors 117 million

Process Technology 0.15u

Bus Type AGP

Memory Size 128 MB

GPU Clock 378 MHz

RAMDAC Clock 400 MHz

Pixel Pipelines 8

TMU Per Pipeline 1

Vertex Shaders 4 (v2.0)

Pixel Shaders 1 (v2.0)

DirectX Hardware Support DirectX v9.0

Pixel Fillrate 3024 MPixel/s

Texel Fillrate 3024 MTexel/s

Memory Bus Properties

Bus Type DDR

Bus Width 256-bit

Real Clock 338 MHz (DDR)

Effective Clock 676 MHz

Bandwidth 21632 MB/s

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים