פורסם 2005 במרץ 3020 שנים וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש לכרטיס המסך הזה!! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה בכרטיס המסוים הזה חיבור החשמל שלך לא טוב הכרטיס רץ על "מצב בטוח" כלומר על מהירות השעון נמוכה כיוון שין לא מספיק חשמל... זה גם אומר שהכרטיס שלך עכשיו על ביצועים של כרטיס GF2 בארך תחבר את הכרטיס טוב יותר או תחליף למולקס אחר.. נראה לי יש לך בעיה בספק. בהצלחה.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש לכרטיס המסך הזה!! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה בכרטיס המסוים הזה וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש במחשבים !! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה במחשבים
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים וואי זה כבר משגע אותי כמה בעיות יש במחשבים !! כל יום יוצא תר'ד אחד לפחות על בעיה במחשביםבעיות במחשבים תמיד היה ותמיד יהיה..לאומת זאת בכרטיס הספציפי הזה יש נתייה לבעיות יתר..תגידו לי אם אני טועה..תקיעות במישחק\המחשב לא נידלת\המחשב נדלת ונכבה\מסכים כחולים\קווים ונקודות במסך\וכ'ו אני לא זוכר שבכרטיסים אחרים היו כל כך הרבה בעיות...
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים בעיות במחשבים תמיד היה ותמיד יהיה..לאומת זאת בכרטיס הספציפי הזה יש נתייה לבעיות יתר..תגידו לי אם אני טועה..תקיעות במישחק\המחשב לא נידלת\המחשב נדלת ונכבה\מסכים כחולים\קווים ונקודות במסך\וכ'ו אני לא זוכר שבכרטיסים אחרים היו כל כך הרבה בעיות...בעיות יש תמיד , אבל בעיות קשורות למספר האנשים , שיש להם מוצר מסוייםהכרטיס 6600GT הוא היום הכרטיס אחד הכרטיסים הכי נמכרים בעולםאם יש בממוצע נגיד יש 10 אחוז תקלות וכרטיס אחד מכרת 100 כרטיסים וכרטיס שני מכרת 10.000ברור שכרטיס שמכרת 10.000 יהיה הרבה יותר בעיותבעייה אחרת קשורה תמיד למוצר חדש , כשאנשים משדרגים לכרטיס מסך חדש הם מתקינים אותו על מחשב שיש עליו דרייברים ישניםשל כרטיסי מסך קודמים , או לאנשים יש בעיות בחיבור המולקס לספק -כח תראה למשל כמה בעיות יש לאנשים עם כוננים קשיחים HD SATA , וברור שהבעייה לא נובעת מקלקול בחומרה או בעיות בגלישה באינטרנט וכו'
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר הספק הזה שקניתי מזיגזאג הוא בא בקופסה סגורה והכול טוב ויפה וחיברתי את כול הכבלים של הספק כולל המתח לכרטיס מסך אז לא יכול להיות שיש בעיה בספק ועם כן אז מה אני יכול לעשות?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים תבדוק בAIDA (יש בהורדות) את מהירות הזיכרונות והליבה ושום פה..כי אם הם נמכים מהרגיל זאת אומרת שהכרטיס לא מחובר למולקס ולא עובד על מלוא הביצועים.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר זה מה שמצאתיערך סף של האטת ליבה: מעלות: 127cטמפרטורת ליבה של gpu: 48cטמפרטורה מקיפה : 36c
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים הטמפ' לא חושבה עכשיו אתה צריך את מהירות הליבה והזיכרון קח דוגמה:Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350)GPU Code Name R350PCI Device 1002 / 4E48Transistors 117 millionProcess Technology 0.15uBus Type AGPMemory Size 128 MBGPU Clock 378 MHzRAMDAC Clock 400 MHzPixel Pipelines 8TMU Per Pipeline 1Vertex Shaders 4 (v2.0)Pixel Shaders 1 (v2.0)DirectX Hardware Support DirectX v9.0Pixel Fillrate 3024 MPixel/sTexel Fillrate 3024 MTexel/sMemory Bus Properties Bus Type DDRBus Width 256-bitReal Clock 338 MHz (DDR)Effective Clock 676 MHzBandwidth 21632 MB/s
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.