עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך שקניתי

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt

עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?

פורסם

החיבור הלבן הזה נקרא חיבור "מולקס", והוא למעשה חיבור חשמל אשר אמור להזין את הכרטיס בחשמל הדרוש.

אתה אמור לחבר אותו ליציאת מולקס מהספק כוח (בדיוק אותו דבר כמו שחברת לדיסק הקשיח למשל).

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הכרטיס מסך וחיברתי חוט מהספק כוח לחלק הלבן שליד הכרטיס מסך ואז מתי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ל20 שניות ומתכבה המחשב

מה יכול להיות בעיה או מה עשיתי שגוי?

פורסם
  • מחבר

איך אצלכם מחובר הכרטיס לספק כוח?

פורסם
  • מחבר

נו אני מתחנן תעזרו לי

פורסם

טריפל פוסט?! :o :o

תשתמש בכפתור ה"עריכה" אם אתה רוצה להוסיף/לשנות פוסט שלך!!

*אצלנו מחובר "מולקס" לכרטיס מסך (אני מקווה שהבנת מהסבר מקודם איך לחבר) בדיוק כמו שאמור להיות אצלך.

תבדוק שהכרטיס נעול היטב בשקע הAGP או PCIE (זה לא ממש משנה), ואמור להיות לך צ'וקצ'יק קטן כזה שנועל אותו, תוודא שהוא למטה.

פורסם
  • מחבר

יש חוט שיוצא מהספק כוח עם 3 או 4 מחברים ואני הכנסתי מחבר אחד לפלסטיק הלבן ומתי שאני מדליק את המחשב אז המסך לא נדלק

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק hec 475w

פורסם
  • מחבר

אז רגע אז אתה מתכוון שלקחת את הכבל עם 3 או 4 חיבורים לחבר חיבור אחד לכרטיס מסך וחיבור שני לדיסק קשיח?

עם לא אז מה?

פורסם

רצוי לחבר את הכרטיס מסך ישירות לספק ....

פורסם
  • מחבר

בסוף חיברתי את הכבל של ספק כוח ישירות לכרטיס מסך

ובהפעלת מחשב הוא זיהה אותו והתקנתי דריברים ואז הכול טוב ואז אחרי שאני משחק או בווינדוס אז הוא מפעיל מחדש את המחשב או כותב הודעה שבשביל לא לגרום נזק אז הוא מפעיל מחדש את המחשב

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

התקנתי משחק ספלינטר סל פנדורה והוא רושם לי את זה:

(יש תמונה)

17tu.jpg

וגם מה שמוזר שהוא כותב שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימליות של המשחק  מה זה אומרת?

וגם בדיקת טמפרטורה מראה לי שה cpu הוא 49  ואני בדקתי את כול המאוורים והם כולם עובדים אז מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

תסבירו לי

פורסם

גם לי הייתה עד לא מזמן את אותה בעיה כל פעם שהתוכנה של הכרטיס מסך (LEADTEK 6600GT ) עולה המחשב מראה מסך כחול ואומר שכדי למנוע נזק או משהו כזה המחשב נאלך לאתחל וככה כל הזמן.

היום לקחתי אותו לתכנאי שהתקין את הכרטיס והוא סידר בהגדרות של הWINDOWS שהמחשב לא יכבה את עצמו

אבל עדיין כמו שפותח הת'ראד אמר יש לי טיפה תקיעות בדום 3.

אשמח אם מישהוא יתןם הסבר או פתרון

SHIMON1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים