פורסם 2005 במרץ 2920 שנים קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gtעכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים החיבור הלבן הזה נקרא חיבור "מולקס", והוא למעשה חיבור חשמל אשר אמור להזין את הכרטיס בחשמל הדרוש.אתה אמור לחבר אותו ליציאת מולקס מהספק כוח (בדיוק אותו דבר כמו שחברת לדיסק הקשיח למשל).
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר חיברתי את הכרטיס מסך וחיברתי חוט מהספק כוח לחלק הלבן שליד הכרטיס מסך ואז מתי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ל20 שניות ומתכבה המחשבמה יכול להיות בעיה או מה עשיתי שגוי?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים טריפל פוסט?! :o תשתמש בכפתור ה"עריכה" אם אתה רוצה להוסיף/לשנות פוסט שלך!! *אצלנו מחובר "מולקס" לכרטיס מסך (אני מקווה שהבנת מהסבר מקודם איך לחבר) בדיוק כמו שאמור להיות אצלך. תבדוק שהכרטיס נעול היטב בשקע הAGP או PCIE (זה לא ממש משנה), ואמור להיות לך צ'וקצ'יק קטן כזה שנועל אותו, תוודא שהוא למטה.
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר יש חוט שיוצא מהספק כוח עם 3 או 4 מחברים ואני הכנסתי מחבר אחד לפלסטיק הלבן ומתי שאני מדליק את המחשב אז המסך לא נדלק
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר אז רגע אז אתה מתכוון שלקחת את הכבל עם 3 או 4 חיבורים לחבר חיבור אחד לכרטיס מסך וחיבור שני לדיסק קשיח?עם לא אז מה?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר בסוף חיברתי את הכבל של ספק כוח ישירות לכרטיס מסךובהפעלת מחשב הוא זיהה אותו והתקנתי דריברים ואז הכול טוב ואז אחרי שאני משחק או בווינדוס אז הוא מפעיל מחדש את המחשב או כותב הודעה שבשביל לא לגרום נזק אז הוא מפעיל מחדש את המחשבמה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר התקנתי משחק ספלינטר סל פנדורה והוא רושם לי את זה: (יש תמונה) וגם מה שמוזר שהוא כותב שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימליות של המשחק מה זה אומרת? וגם בדיקת טמפרטורה מראה לי שה cpu הוא 49 ואני בדקתי את כול המאוורים והם כולם עובדים אז מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים גם לי הייתה עד לא מזמן את אותה בעיה כל פעם שהתוכנה של הכרטיס מסך (LEADTEK 6600GT ) עולה המחשב מראה מסך כחול ואומר שכדי למנוע נזק או משהו כזה המחשב נאלך לאתחל וככה כל הזמן.היום לקחתי אותו לתכנאי שהתקין את הכרטיס והוא סידר בהגדרות של הWINDOWS שהמחשב לא יכבה את עצמואבל עדיין כמו שפותח הת'ראד אמר יש לי טיפה תקיעות בדום 3.אשמח אם מישהוא יתןם הסבר או פתרוןSHIMON1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.