פורסם 2005 במרץ 2920 שנים לפני כמה ימים הורדתי Modded NvMixer מwww.ngohq.com והתקנתי והכל עבד יפה.יש שם מלא אופציות חדשות ואפשריות.. אבל מה מפריע לי? אני לא מבין חלק מהדברים שם.מישהו יכול לתת קצת הסבר?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים דבר ראשון זה פ**ינג תוכנה לכרטיס קול, כמה כבר מסובך זה יכול להיות.דבר שני וחשוב יותר, מספיק תארד אחד בנושא הזה, אתה לא חייב להציף את כל הפורום באותו הנושא.
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר דבר ראשון זה פ**ינג תוכנה לכרטיס קול, כמה כבר מסובך זה יכול להיות.דבר שני וחשוב יותר, מספיק תארד אחד בנושא הזה, אתה לא חייב להציף את כל הפורום באותו הנושא.נו זה תוכנה עם אופציות חדשות שאני לא מכיר! כמו Enable Digital coding וPhantom Bass
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים בטח פאנטום בסס זה בס יתר על המידה ודיגיטל קודינג זה קידוד לייב כמו שה NVMIXER הרגיל יודע לעשות
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים דבר ראשון זה פ**ינג תוכנה לכרטיס קול, כמה כבר מסובך זה יכול להיות.דבר שני וחשוב יותר, מספיק תארד אחד בנושא הזה, אתה לא חייב להציף את כל הפורום באותו הנושא.ואטוס, אל תשפוט דבר לפני שאתה יודע מה הוא. הורדתי גם אני את התוכנה ויש שם הרבה אפשרויות מתקדמות שנוגעות לתדרי הקול ועוד כל מיני דברים, שאני אישית ממש לא מבין בהם. תוריד ותראה...
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים גם אני לא ממש מבין בזה , אז הנה , העליתי כמה :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים תאמת אני לא מבין למה כל הסיבוך.תשנה פרמטרים, אם אתה שומע הבדל - יופי.אם אתה לא שומע הבדל, אז בשביל מה לדעת מה זה, אתה לא מרגיש את ההבדל גם ככה.. ;D
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים stinger, מה בדיוק לא ברור שם? התמונה טועה, פרט במילים אני אנסה להסביר.כמו כן, פאנטום באס הוא ככל הנראה באס חזק יותר, נסה ותווכח בעצמך.דיגיטל קודינג לפי מה שראיתי כבר ענו לך.Anatoli.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים stinger, מה בדיוק לא ברור שם? התמונה טועה, פרט במילים אני אנסה להסביר.אנטולי, תן לי לענות על זה במקומו של גיא...הדבר שלא ברור הוא מה כל פרמטר אומר / במה הוא מתבטא.ואגב, אני לא מרגיש שום הבדל כשאני מאפשר את ה- Phantom Bass (אני עם ATP3, באס על המקסימום).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.