עבור לתוכן

עזרה עם NvMixer הפרוץ!

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה.

לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין.

מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

פורסם

קודם כל למה לך גירסא פרוצה?

דבר שני למה אתה פותח כל כך הרבה תדרים על נושא אחד???

אני איישית הייתי מביא לו באן

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה פה קטגוריה לנושא שחיפשתי.

ולמה גרסה פרוצה? אתה לא קורא חדשות? פשוט יש לזה יותר אופציות ופתוח שם כל האפשריות.

פורסם

אני אישית הייתי מרגיע אותך !!... :bash: :bash: :pissed:

אתה לא רואה שהוא חדש !

פורסם

אבל הסתום היה צריך לקרוא את חוקי הפורום ולא לפתוח את אותו נושא 3 פעמים ועוד במקומות שונים !!!!! אז אל תרוץ ותגן עליו כי גם אתה חדש...

פורסם

אבל הסתום היה צריך לקרוא את חוקי הפורום ולא לפתוח את אותו נושא 3 פעמים ועוד במקומות שונים !!!!! אז אל תרוץ ותגן עליו כי גם אתה חדש...

solaris

א.תפסיק לחשוב שביגלל שיש לי כאן 90 ו... הודעות אז זה אומר שאני חדש... ובאמת שאתה לא יודע כמה זמן אני כאן ומי אני או מה אני..(אני כבר מתחיל להרגיש כאילו אנשים כאן מגיבים לפי פזם -צעיר...) :nono:

ב. נכון זה לא בסדר שהוא פתח את זה 3 פעמים במקומות שונים אבל גם היציא כאן לא במקום !.... כי במקום להסביר שזה נגד חוקי הפורום הוא ישר תוקף ועוד מביא לי את ה"אני אישית הייתי מביא לו באן "...  דברים כאלה לא במקום כי זה נקרא להקניט

פורסם

זה פשוט כבר נמאס להסביר לכל אחד שנרשם לפה לקרוא את חוקי הפורום ואחרי זה מתפלאים למה מתעצבנים עליהם !!!!

פורסם

זה פשוט כבר נמאס להסביר לכל אחד שנרשם לפה לקרוא את חוקי הפורום ואחרי זה מתפלאים למה מתעצבנים עליהם !!!!

צודק ::)

פותח הדיון - תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

הדיון ננעל משום שעשית דאבל פוסטינג(תוכל לקרוא על דאבל פוסטינג בחוקי הפורום שאליהם נתתי קישור למעלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים