עבור לתוכן

סוף סוף החלטתי אני הולך על GMINI400 -עזרה קצת-

Featured Replies

פורסם

שלום

סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות :

1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ???

2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )???

3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ???

http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg

תודה לכל העוזרים

פורסם

טוב אז ככה קודם כל חבל שאתה שואל שאלות שעניתי לך עליהם בדיון הקודם, אבל בכל אופן הנה תזכורת:

אתה יכול לקנות GMINI400 אבל לא אמרת מה הדרישות שלך, מסך גדול כמו שהציעו למעלה? או נגן קטן אם הרבה אפשרויות כמו הג'ימיני? שגם יותר זול ויש לו סלוט לכרטיס CF שאולי יתאים לך למצלמה, ועוד כל מיני מאפינים טובים.

תציץ פה לעוד מידע עליו בתראד שהיה פה לא מזמן.

בדקת בכל הדפים של התראד ההוא תשובות? לינק לחנות שיש בארץ מופיע בציטוט שלי, ולגבי הסרט, נראה לי שתצתרך לקודד ואם האתה רוצה תרגום אז בטוח תהיה חייב לקודד ולהטמיע תתרגום. לי אישית אין את הנגן אבל יש פה כמה שבטח יוכלו להסביר לך איך לעשות את זה. על המהירות המדוייקת במגה לשניה של הנגן אני לא סגור.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש מי שיש לו את הנגן ויכול לעזור לי

אבל אני מחכה לתשובות

ואיזה אוזניות לקנות ???

(דיברתי עם מנהל האתר של ARCHOS.CO.IL וביקשתי אוזניות יותר טובות בטענה שהאוזניות שמגיעות עם הGMINI400 לא טובות והוא אמר שאני מביא אורגינאל ושהן טובות מאוד אוד (למרות שהוא מרוויח אם אני קונה עוד אוזניות) ) מה דעתכם ???

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש מי שיש לו את הנגן ויכול לעזור לי

אבל אני מחכה לתשובות

ואיזה אוזניות לקנות ???

(דיברתי עם מנהל האתר של ARCHOS.CO.IL וביקשתי אוזניות יותר טובות בטענה שהאוזניות שמגיעות עם הGMINI400 לא טובות והוא אמר שאני מביא אורגינאל ושהן טובות מאוד אוד (למרות שהוא מרוויח אם אני קונה עוד אוזניות) ) מה דעתכם ???

אפילו לא תגובה אחת ???

פורסם

הקפצה (בייחוד כפולה) אסורה.

דאג לקרוא שוב את חוקי הפורום, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים