פורסם 2005 במרץ 2820 שנים שלום כול פעם שאני מפעיל את המסך הוא עושה רעש של: (סליחה על המילה) פוק ת'ררררר כזה וזה מעצבן אותי מישהוא יכול לתת לי סיבה או לי למה זה קורה? תודה מראש לכל העונים
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים הרעש נגרם כתוצאה משחרור פולס אלקטרומגנטי (Degauss) חזק ש"מרענן" את התצוגה ומונע תופעות של וויגנטציה וסטיות צבע הנגרמו מהשפעה של גורמים אחרים המפיקים שדה מגנטי בקרבת המסך (רמקולים, טלפון סלולרי וכו'...).תתקל ברעש הזה בכל פעם שתבחר בפונקציית ה Degauss (בתפריט המסך) אחרי פעולה ממושכת של המסך.בכלליות, אני מציע שלא לכבות את המסך ידנית בסיום השימוש, אלא לתת לו להכנס למצב StandBy לבד (נורה מהבהבת). ברגע שיתקבל אות מכרטיס המסך, המסך ידליק את עצמו ולא תחווה את אותו "פוק ת'ררררררררר" מעצבן.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר תודה אחי אבל... :-\אם אני אשאיר את המסך דולק זמן רב עד שיכנס למצב ''שינה''הוא עלול להיתחממם ואני מפחד שהוא ישרף לי.... :-[
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים הצריכה ב Standby לא עומדת על יותר מ 5 - 10 וואט, המסך לא יתחמם ובטח שלא יישרף.אתה תקצר את חיי המסך שלך בהרבה אילו תבחר להמשיך לכבות ולהדליק את המסך ידנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.