פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2.עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים חחח וואלה בקיצור תצלם לנו תמונה בבקשה. תלחץ במקלדת על הכפתור שעליו מצוייר הסמל של Windows.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אתה מודע לזה שיש כפתור במקלדת שפותח את ההתחל?לההה באמת? בכל מקרה, עדיין לא עובד.ו-TRAY אין לי מצלמה דיגיטלית אז שכח מתמונה.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אם יש לך xp:C:\WINDOWS\system32\mspaint.exeתמחק את ה: http:// אחרי שאתה פותח הדף.ואם יש לך מערכת הפעלה אחרת אז:C:\WINDOWs\c:\winnt\זה נמצא שם.תשמור ותעלה.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים רעיון יפה ברק אבל זה לא עובד.. =\Bose ,יש מצב שהאייקון של מסנג'ר או אייסיקיו אצלך בשולחן עבודה?אם כן,מהם? נוכל לשלוח לך קיצורי דרך מהמחשב שלנו. (בכל מקרה,אותה הדרך להגיע לצייר.)
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים תעשה Crtl+Alt+Del זה יכניס אותך ל Task manger לאחר מכן File - > New תרשום שם Explorer זה צריך לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.