עבור לתוכן

צריך את דעתכם בנוגע למסך CRT

Featured Replies

פורסם

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה

T710BH LG

למישהו יש אותו?

פורסם

בקשר למסכי CRT אני ממש מליץ על מאג...יש לי משסך שלהם כבר איזה 5-6- שנים והוא עדיין ממש טוב...

מאג כי הגוף שךל צריך את זה

פורסם

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה

T710BH LG

למישהו יש אותו?

מסך סביר קיבל ביקורות טובות ראיתי אותו ,רואים בו נחמד.מה התקציב שלך?
פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בערך 750

ואחרי עוד קצת חיפושים יש לי התלבטות בין

793DF Samsung

T710BH LG

יש כאלה שממש מרוצים מה LG ויש כאלה שאומרים שהם כבר לא מה שהיו פעם ושהמסכים שלהם לא באמת שטוחים

ומנגד אומרים שהמסכים של סמסונג פחות חדים מהLG

אז אני בהתלבטות קשה....

פורסם

אם תעלה נתונים טכניים אני יוכל לומר את דעתי רצוי שתחפש את הנתונים עליו באתר רציני מכיון שלכל מסך יכולים להיות עשרות נתונים.

פורסם
  • מחבר

אתר היצרן של LG

http://ca.lge.com/en/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040101&categoryId=040101&parentId=0401&modelCodeDisplay=T710BH&model=9#

על הסמסונג כנראה ויתרתי

אבל שוב

יש שאומרים לא להיתקרב למסכי ה EZ שלהם כי הם לא מסכים שטוחים באמת, זה נכון?? ואיך אני יכול לבדוק את זה?

פורסם

ראיתי גם את הסמסונג והוא לא משהו לדעתי ,והוא גם לא שטוח ,רק הזכוכית מבחוץ שטוחה.

אני אומר לך על הLG.

פורסם

יש לי בבית 753DF ישן, הזכוכית שלו שטוחה וגם המסך שטוח לגמרי.

אני לא מאמין שבמסך חדש מאותה סדרה זה יהיה אחרת.

זה לדעתי סתם שמועות שישראלים אוהבים להפיץ.

("תתרחק מLG הם מתים אחרי שנה חמישה חודשים ו3 ימים" וכאלה... :P)

ד"א אני ממליץ לראות את שני המסכים\ הם לא נדירים ולא קשה למצא אותם בתצוגה ביחד בחנויות מחשבים היום.

ואני גם ממליץ לפזול לכיון סמסונג, אחרי הכל החברה נחשבת לאחת הטובות בעולם במסכי פלזמה LCD גדולים וגם מתעסקת רק עם מדייה דיגיטאלית, ומצד שני LG בונה מכונות כביסה ושואבי אבק.

אבל, יכל להיות שאין לזה קשר.

פורסם

ראיתי את שני המסכים , שניהם לא באמת שטוחים , אבל בסאמסונג הרבה יותר קשה להבחין בזה , הLG מסך מצויין , הסאמסונג יותר...(אני מדבר על 793MB , וגם על הDF , אבל אם תמצא MB זה יהיה יותר טוב כי יש לו אפשרויות בהירות וקונטרסט שאין בשום מסך)

בקיצור , הסאמסונג תהיה בחירה הרבה יותר טובה , הוא גם יותר יפה , והאיכות שלו מדהימה , גם צבעים מעולים וגם חדות מצויינת(בהדגש על צבעים...)

פורסם

לך על הסאמסונג.

פורסם

ראיתי גם את הסמסונג והוא לא משהו לדעתי ,והוא גם לא שטוח ,רק הזכוכית מבחוץ שטוחה.

אני אומר לך על הLG.

לך על הסאמסונג.

אחי לקחת משהו??

פורסם

הסמסונג וה-LG שציינת הם לא מסכים שטוחים באמת (הזכוכית מבחוץ שטוחה, אבל השפורפרת מסך בפנים לא שטוחה). אם אתה רוצה מסך CRT איכותי ושטוח באמת, תקנה את MAG 796FD2 (מסך "17 במחיר של 1000-1100 ש"ח) עם שפורפרת מך של מיצובישי. לסמסונג גם כן יש מסך דומה עם שפורפרת מסך של מיצובישי, אבל הוא הרבה יותר יקר ולא נותן ביצועים יותר טובים.

פורסם

לצומת לביך,לLG שציינת יש רזולוצייה מקסימלית של 1280*1024 ב66HZ,יש לי מאג בן יותר מ5 שמציג את זה....

לא שאני הטיפוס שמבין במסכים כן....

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שרבתי עם עצמי דיי הרבה

ירדתי משני המסכים האלה ועברתי למלחמה בין ה

LG F700B

LG F700P

שהם באמת שטוחים

ואני יותר נוטה אל השני...

אפשר לראות את המפרטים שלהם באתר הזה

מה אתם אומרים על זה?? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים