עבור לתוכן

עזרה בקניית זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לך Northwood כמובן?

פורסם
  • מחבר

יש לך Northwood כמובן?

סליחה על הבורות מה זה?

איך אני יכול לבדוק אם יש לי?

פורסם

תוריד CPU-Z (אני חושב שיש במדור ההורדות באתר, בכל מקרה יש גוגל), תקרא מה כתוב מתחת לCode name

Wilamate או Northwood

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר?

אני חושב שכדאי שאני אחכה אם הקנייה אני מתגייס ביום ראשון הקרוב אז אני אראה את המצב אם זה בכלל כדאי להשקיע בזה... עדיין אפשר לעבוד אם 256 זיכרון FAR CRY עובד כמו שצריך... אני אבדוק את DOOM 3 השאלה אם אני יואהב את המחשק... כמו FAR CRY בשביל שדרוג.

אם יהיו משחקים בעוד שנה נניח שלא ירצו בצורה מספקת אז אני אשקול שידרוג וזה כמובן ביחס לשוק שיהיה בעוד שנה כי הרבה דברים משתנים יכול להיות שכרטיס לא יהיה שווה כבר וגם המעבד ואז לא כדאי להשקיע במחשב.

אני מחכה לפנטיום 5 שאני מאמין שיצא בעוד שנתיים 3 ואז אני אקנה מחשב.

לא קושר לדיון....

3400 754PIN AMD יותר טוב מ3.2 GHZ של פנטיום 4?? כי הוא יותר זול ב-200 שקלים 3400 של AMD עובד על 2.4 GHZ בלבד אז איך הוא יכול להיות יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

NORTHWOOD

פורסם

Northwood אומר שיותר פשוט למצוא לך לוח, הרבה יותר לוחות תומכים בו כי זו ליבה יותר עדכנית

לוח ב400 שקל זה Gigabyte 8I865PG, בחנויות שנותנות 3 שנים אחריות, וניתן היום למצוא 512MB זכרון של A-DATA/Twinmos ב300 שקל

Mhz לא אומר כלום, גם אינטל למדה את זה בדרך הקשה, ועכשיו היא ביטלה את הפנטיום 4, לא נראה לי שיהיה 5

ה3400+ של AMD מביס את הP4 3.8Ghz כמעט בכל יישום, פרט לגרפיקה, קידוד ומולטיטסקינג

פורסם
  • מחבר

Northwood אומר שיותר פשוט למצוא לך לוח, הרבה יותר לוחות תומכים בו כי זו ליבה יותר עדכנית

לוח ב400 שקל זה Gigabyte 8I865PG, בחנויות שנותנות 3 שנים אחריות, וניתן היום למצוא 512MB זכרון של A-DATA/Twinmos ב300 שקל

Mhz לא אומר כלום, גם אינטל למדה את זה בדרך הקשה, ועכשיו היא ביטלה את הפנטיום 4, לא נראה לי שיהיה 5

ה3400+ של AMD מביס את הP4 3.8Ghz כמעט בכל יישום, פרט לגרפיקה, קידוד ומולטיטסקינג

טוב לדעת שאתה אומר 512 לא עדיף 256X2?

פורסם

אפשר לקחת 2x256 באמת

פורסם

מצד שני אם תרצה מתישהו לשדרג ל 1GB זה יהיה בעייתי....

בקשר למה שהצעתי לך קודם - זה לקנות רק שילוש. בלי כ.מסך.

אתה קונה ב 500 ש"ח לוח+מעבד+זיכרון. עוד 100 שקל בשביל עוד 256 מ"ב. סה"כ 600 שקל.

ואתה יכול למכור את השילוש שלך לוח+מעבד+זיכרון באיזה 300 שקל ככה.

יוצא לך לשים 300 שקל בשביל שדרוג לוח, מעבד, וזיכרון ל 512 DDR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים