עבור לתוכן

זכרון של איזה חברה נותן את הביצועים הטובים ביותר?

Featured Replies

פורסם

כרגע זכרונות TCCD הם המהירים ביותר-הגיעו איתם לDDR 740

הצ'יפים של סמסונג והחברה היא G.SKILL (אם אני זוכר נכון)

לא קרובים אפילו

כפרה הייתי בטוח שהוא מתכוון מהזיכרונות שהוזכרו מקודם...

אופס.

התכוונתי 2.5-2-2(עד באס 250, על NF7).

וה SPEED PREMIUM זה BH5, זכרונות למתחים גבוהים ובאסים בינוניים(250-280 פחות או יותר), בתזמונים אולטרא הדוקים.

TCCD זה זכרונות למתחים בינוניים ובאסים מאוד מאוד גבוהים, בתזמונים גרועים.

מאיפה המידע שזה בי אייץ' חמש?

למיטב ידיעתי זה לא,אפשר לינק לביקורת\ידיעה?

פורסם

וה SPEED PREMIUM זה BH5, זכרונות למתחים גבוהים ובאסים בינוניים(250-280 פחות או יותר), בתזמונים אולטרא הדוקים.

TCCD זה זכרונות למתחים בינוניים ובאסים מאוד מאוד גבוהים, בתזמונים גרועים.

בסופו של דבר TCCD נותנים ביצועים טובים יותר

כמו כן הסיכוי שתגיע עם BH5 ל280 בסטיקים של 512 הוא קטן

לעומת זאת הסיכוי להגיע ל300 עם TCCD הוא די גבוה

פורסם

תודה :)

פורסם

ה-Speed Premium הם לא BH-5 באופן מוחלט. הם יכולים גם להגיע עם CH-5. רק היום ראיתי Speed Premium עם CH-5 [ה-P/N מסתיים ב-AA4T ולא ב-1A4T]. הזכרונות היחידים היום שהם באופן מוצהר BH-5 אלו ה-OCZ PC3200 Gold Edition. כלומר, לא משנה איזה סטיק מהסדרה הזו הזו תיקח, במהירות הזו מובטח לך שהם יהיו עם BH-5. OCZ היא היחידה שהצהירה על כך ב-PR מטעמה, אצל כל שאר החברות צריך לדעת לקרוא את הצ'יפים או ה-P/N או פשוט להיות מומחה לזיהוי זכרונות בשביל לדעת את זה.

פורסם
  • מחבר

יודעים מה, תנו לי לנסח את עצמי בצורה יותר ברורה.

איזה סטיקים של זכרונות 512MB יתנו לי את הביצועים הטובים ביותר ללא OC וללא כאב ראש של לזהות איזה זכרון קיבלתי לפני PN וכו' עד 450 ש"ח.

פורסם

כפי שאמרתי לך קודם, לדעתי A-Data או TwinMOS יתנו לך אותם ביצועים. הם משתמשים באותם צ'יפים [ברוב המקרים] ושתי החברות נחשבות לאמינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים