עבור לתוכן

צריך מפרט ב 6000 ש''ח - עזרה!

Featured Replies

פורסם

אחי מה עשית בזה? כבר נתנו מפרטים כמו שלך.

בכל מקרה אם לא שמת X800XL פותח התרד לא ירק לכיוון שלו.

פורסם
  • מחבר

שניה לא הבנתי משהו,אם 3000 GHZ אז מזה MHZ?

פורסם

שניה לא הבנתי משהו,אם 3000 GHZ אז מזה MHZ?

הידרוג של המעבד הוא 3000+ המעבד עובד במהירות שעון של 1.8 גיגה הרץ.
פורסם
  • מחבר

אתה רציני :o אתה רוצה להגיד שהחלום שלי לטכנולוגיה חדשה של 3000 MHZ עוד לא קיימת :kopfpatsch:

ורגע מה צריך להוריד בשביל 2.4 MHZ (זה הכי מהיר נכון???)

פורסם

הדירוג 3000+ אומר שהוא עוקף בביצועים מעבד אינטל שעובד במהירות 3.0Ghz

המהירויות האלה לא אומרות כלום, גם אינטל למדה את זה בדרך הקשה

פורסם

תראה הוא מדורג כ3000 לעומת מעבד מקביל של אינטל ,אבל בפועל הוא יותר טוב ממנו ,כי מעבד זה לא רק מהירות שעון ,זה עוד הרבה דברים אחרים חשובים לא פחות.

כנס לפורום מעבדים ותוכל לקבל הסבר מקצועי.

פורסם
  • מחבר

טוב אז,בקיצור המעבד שBOSE נתן הכי טוב? והוא יספיק לי לכמה שנים של משחקים כבדים עם ה 1.8 MHZ (כי זה נרא לי קצת,)

פורסם

טוב אז,בקיצור המעבד שBOSE נתן הכי טוב? והוא יספיק לי לכמה שנים של משחקים כבדים עם ה 1.8 MHZ (כי זה נרא לי קצת,)

אל תדאג...הוא חזק...תחשוב על אינטל 3.0GHZ..!!

עכשיו תשאר עם ההרגשה הזאת....זה משהו כזה רק יותר חזק ממנו..

פורסם

זה ממש לא קצת וזה גם לא משנה. ג'יגה אינו מדד לביצועים!

מה שחשוב הוא הארכיטקטיה. והארכיטקטיה של AMD לעומת אינטל הרבה יותר יעילה ורואים את זה בשטח. ביצועים הרבה יותר חזקים ברוב האפליקציות עם טמפ' הרבה יותר נמוכה, תמיכה ב-64 ביט ומחיר אטרקטיבי ביותר!

אינטל הפנימו את זה והבינו שהפרסקוט הוא מעבד פשוט לא מוצלח, חם ומסורבל שלא יותר טוב מקודמו הנורטווד.

הם לא מזמן הכניסו את ליבת הדותן למחשבים הביתיים שעובדים בתדרים של 1.6.-2.0

פורסם

מילים בסלע BOSE ...

מהירות השעון זה לא הכל!!!

זאת רק אשליה....הארכיטקטורה של המעבדים של אינטל מבוססת על מהירות שעון גבוהה!

אצל AMD זה משהו שונה....!

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל יש מצב לעלות את הזירון?

ורציתי לשאול עם משחק כמו DOOM3 או HALF-LIFE יעבדו על הגדרות הכי גבוהות באופן חלק?

פורסם

יש לי רדאון X800XL ו3500 והכל עובד בכל המחשקים הכי חדשים(כולל דום 3 וקאונטר סורס והאלף לייף וכל השאר) באיכות מקסימום בתמונה כ"כ חלקה ונעימה לעין...לא קופץ ולא נתקע..בהאלף לייף בלי הV-SYNC שמגביל אותי ל75 FPS ...אפשר להגיע גם ל120 ....המפרט שBOSE נתן לך פשוט פיצוצ לפחות לעוד שלוש שנים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים