פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לא נראה לי שהוא מדבר על זה, הוא מדבר לדעתי על החלון הזה שבהתחלה סורק את הקבצים בכונן, מזהה את הסוג של ההתקן שחיברת (מצלמה, נגן MP3, וכו') ולפי זה ממליץ על מספר פעולות אפשריות..אני מניח שזה נעלם בגלל שסימנת את "Always use this option" או איך שלא ניסחו את זה...
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים הוא בכלל מדבר על החלון ששואל אותך,אם אתה רוצה לפתוח את התיקייה,אם אתה רוצה לנגן את הדברים עם media player,אם אתה רוצה לסרוק את התמונות או סתם לצאת.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר אני מדבר על החלון שכתוב בו את זהwindows can preform the same actions each time you insert a disk or connect a device with this kind of filedigital camera what do you want to do??או לכול מי שלא הבין עדיין תעשו ניסוי קחו דיסק ריק ותניסו אותו לצורב בתנאי שלא נוגדרת שום תוכנת צריבה על המחשב ותראו מה הוא כותב על החלון הזה אני מדבר
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים 3 ההודעות האחרונות (שלי, של ברק דהן, ושל Born To Be Dead) מדברות על אותו חלון בדיוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.