פורסם 2002 ביולי 823 שנים אני עושה את זה ככה:dail-up networking>my connection(your name of connection) right click>properties>server tipes>enable software compression.Strenght & Honor
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר אין אני נכנסתי להגדרות ואני לא מוצא את מה שרשמת! יכול להיות שנטוויז'ן ביטלו את זה בכוונה?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים 1.זה לא יכול להיות כי הם פשוט לא יכולים(גם לי יש נטויזיון בשביל הרקורד) יפה לא? Strenght & Honor
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הייאתה יכול להסביר מה הגדרת כאן ? מאיפה הגעת לכתובת cable.netvision.net.il ?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר היי זה לא אני הגדרתי את זה זה היה חייב זה חייגן כזה של הכבלים של נטוויז'ן! עם לא מחיגים אז זה עושה הודעה שחיביים להוריד את החייגן וזה ההגדרות שכבר קבועות בחייגן! לא אמרו לי להגדיר אותם ככה.אתה יותר תבין עם תכנס לאתר הבא http://netvision-connection.matavtv.net/
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מוזר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך 012 וניסיתי גם עם אינטרנט זהב ואף פעם לא ראיתי שיש צורך בחייגן. מפעילים את המחשב והאינטרנט מחובר..
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים האמת שאין לי מושג מה היא אומרת !! אבל אני כן חושב שעם תתקשר ל netvision ותשאל אותם מה זה הדחיסה ועם בכלל היא חשובה @! נראה לי שהם ידעו !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.