פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה:Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות:1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו )2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ?3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר.מה דעתכם ?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים יותר משתלם יהיה ה6800GTכי בעתיד שתוסיף לו עוד אחד בעלות נמוכה יחסית (כאשר הוא יהיה נחשב לדור ישן יותר)תקבל בוסט משמעותי בביצועים, ללא צורך לקנות כרטיס מסך חדש ב2200 ש"ח +
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים עצה:אם תיקח את ה X800XL אז תחליף לוח לגירסת Ultraזה יחסוך לך קצת כסף שאתה לא צריך לבזבז
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים המחיר של הMSI בPCI-E הוא 2300 ש"ח, הRX800XL לא רחוק ממנו.הRX800XL ביחד עם הדרייברים החדשים חזק מהGF6800GT ברוב המשחקים, ההבדלים בינהם קטנים מאוד ולא מורגשים כל כך.אם אתה מתכוון לקנות לוח SLI אז הGF6800GT יהיה עדיף, עקב התמיכה בSLI שאולי תרצה להוסיף בעתיד.הכי חכם לדעתי זה לקחת nF4 U עם RX800XL.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר טוב אם ההבדלים לא מורגשים כל כך בין שני הכרטיסים אז באמת כבר שווה ללכת על MSI , התמיכה שלו ב -SLI אולי באמת תעזור בעתיד... מי יודע.רגע , כדי להיות בטוח ב -100אחוז, האם זה בסדר שהלוח הוא של ג'יגהבייט והכרטיס של MSI , האם תצורת SLI יכולה לעבוד עם כרטיס שונה מהלוח אם שלו ?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אם אני לא טועה ה6800GT שאתה מתכוון אליו לא תומך באופציה של הSLI וזו גם הסיבה למחיר שלו, אבל אני לא בטוח ב100% לגבי זה, אני מציע לך לבדוק את זה לפני שאתה קונה אותו.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אם אני לא טועה ה6800GT שאתה מתכוון אליו לא תומך באופציה של הSLI וזו גם הסיבה למחיר שלו, אבל אני לא בטוח ב100% לגבי זה, אני מציע לך לבדוק את זה לפני שאתה קונה אותו.אין דבר כזה. נקודה.כל כרטיס מסדרת 6xxx באפיק הPCIE בלבד יכול לעבוד בתצורת SLI ללא שום קשר ליצרנית (בתנאי שלוח האם תומך כמובן).
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1107533682,21617,אם הכרטיס אינו מסוגל לעבוד בתצורת SLI זה עקב *תקלה* של MSI ולא משום שהוא אינו תומך, או שהוא בא בתצורה זו מראש מ nVidia.בכל מקרה סדרה 6 של MSI ידועה כמלאה בתקלות ובבאגים ולא ממש מומלץ לרכושה, במיוחד כאשר יש יצרנים טובים ממנה באותה רמת מחיר אשר מיובאים לארץ.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לאחרונה הופיעה כאן בפורום בנאדם שקנה MSI GT במסווה של MSI NU כדאי להתרחק לטעמי ולהשמר מהחברה בדגם הספציפי הזהקח משהו של חברה איכותית אחרת כגון Leadtek,Albatron,eVGA
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אוקי תודה לכולם על התגובות. לאור הדעות החלוקות על הכרטיסים של MSI אני לא מתכוון להיות עוד שפן ניסוי ולכן MSI ירדה מן הפרק, אני כבר ילך על חברה אחרת. תודה
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אין לך מה לפחד בקשר לכרטיס של MSIאמנם היתה תקלה אך היא נפתרה מיד כשהתגלתה והכרטיסים הוחלפובסה"כ נמכרו בכל העולם 350 כאלו לפי הידיעה והסיכויים שתקבל אחד כזה שואפים לאפסוגם אם תקבל יחליפו לך אותו לגירסה התקינה6800GT של חברה אחרת לא משתלם מכיוון שהפרשי המחירים גדולים
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אין לך מה לפחד בקשר לכרטיס של MSIאמנם היתה תקלה אך היא נפתרה מיד כשהתגלתה והכרטיסים הוחלפובסה"כ נמכרו בכל העולם 350 כאלו לפי הידיעה והסיכויים שתקבל אחד כזה שואפים לאפסוגם אם תקבל יחליפו לך אותו לגירסה התקינה6800GT של חברה אחרת לא משתלם מכיוון שהפרשי המחירים גדוליםנכון אני יודע , לכן אני קצת מתלבט, אני לא רוצה לאכול אותה אבל המחיר של MSI באמת הרבה פחות מכרטיסים אחרים.נגיד ואני הולך על הכרטיס של MSI, איך אני יודע שלא קיבלתי כאן כרטיס מוחלש , איפה אני יראה את זה ?
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אתה תראה את זה בדרייברים של הכרטיסתראה כמה צינורות עיבוד ישלאחר הפדיחה של MSI בטוח שהם עשו RECALL לכרטיסים האלועבר כבר די הרבה זמן מאז ורוב הסיכויים שהסדרה הדפוקה לא הגיעה לישראל אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.