עבור לתוכן

מה אני צריך לעשות שלא ידפקו לי הידיים העיניים מול המחשב ....

Featured Replies

פורסם

אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לידיים - תקנה מין כרית ג'ל כזאת שמניחים עליה את פרק כף היד.

לעיניים - תגדיר את הקצב רענון ל-85HZ(זה הקצב הרענון האופטימלי לעבודה מול המחשב)

פורסם

בקשר למסך אני ממליץ לך על 75 Hertz (כמה שיותר יותר טוב) שזה צריך להיות רזולוציה טובה (כי אתה לא רוצה להיות ברוזולוציה 800 על 600, וזה גם תלוי במסך שלך, אם הוא חדש וטוב אז לא צריכה להיות לך בעיה עם 80 HZ ורזולוציה 1280על 1024.) למשל אני עובד עם HZ 75 על 1152X864 שזה ניראת לי רזולוציה סבירה לגמרי והמסך שלי בן 4 שנים.

בקשר לכף היד זה העכבר נכון? איזה עכבר יש לך? (רצוי שתתן תמונה)

פורסם

75HZ זה עדיין לא מספיק , כמו שאמרתי , 85HZ זה קצב הרענון המומלץ.

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה דיגטלית

בכל אופן יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט.

פורסם

לי יש את אותו העכבר

יש כרית מיוחדת לזה שקונים באופיס דיפו זה עולה משהו כמו 60ש"ח

והמסך תעשה 85

פורסם
  • מחבר

בכל אופן העליתי עכשיו מ75 ל85.

מישהו יכול להראות לי איך נראית הכרית הזאת?

האם יש פה עוד אנשים שפרק כף היד שלהם התנפח כתוצאה מישיבה ממושכת מול המחשב.

פורסם

שים משקפי שמש ;D (קח את זה ברצינות).

בקשר ליידים, תארגן איזה כרית קטנה כמו ששמים על הספות בסלון...

פורסם

צא מהבית, לפני שתשלם על זה מחיר כבד, כמוני... תאמין לי שניתוח עקמת זו חוויה מאוד לא נעימה - לכל החיים.

פורסם

אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרית ג'ל איכותית ולא גדולה עבור היד של העכבר? העכבר שלי נמצא על משטח מסתובב שתלוי באוויר ומחובר עם בורג לשולחן המחשב, מכיוון שאין לי מקום בשבילו על המדף הנשלף של המקלדת.

יש אולי רצועה אוטופדית מיוחדת שאפשר להלביש על פרק כף היד בזמן שעובדים מול המחשב, או עדיף אפילו כפפה מיוחדת ליד ימין שלא מכסה את האצבעות ואת כף היד ומותאמת לעבודה עם עכבר (יש לי עכבר Microsoft IntelliMouse Optical עם 5 לחצנים)?

לגבי מסך, רצוי להשתמש בקצב רענון של לפחות 85Hz, אפילו 100Hz. למרכיבי משקפיים, רצוי להשתמש בעדשות עם ציפוי נגד קרינה של מחשב.

פורסם

לידיים---- חשוב שיהיה לך ידיות בכסא ותכוון אותם לגובה של השולחן או איך שנוח לך!

פורסם
  • מחבר

התחלתם להפחיד אותי בכל אופן היד שלי באמת עושה לי בעיות ומסתמנת אצלה עקימות אני באמת צריך לקנות כרית כזאת.

אז תמליצו לי על משהו טוב.

פורסם

הפיתרון לאורך זמן הוא טראקבול.

הרבה יותר נוח מכל הכריות האלה .

פורסם
  • מחבר

מה זה טראקבול????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים