פורסם 2005 במרץ 2720 שנים רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנהכל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוסאחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחתאני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתרמה אתה אומר?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים הודעה כזאת לדעתי צריכה להיות למנהלים בפרטי...גם אני חושב ככה, ומאחר וזה קשור לפורומים כדאי מאוד שתפנה למנהל הפורומים, The Porcher. את הדוא"ל שלו תוכל למצוא בעמוד "אודות האתר".
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים כן, ואין מצב שאתה תקבל תור לפני שאני אקבל כזה (היתה הצעה על הפרק, עדיין אין לי מושג על מה אברבר).
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר כן, ואין מצב שאתה תקבל תור לפני שאני אקבל כזה (היתה הצעה על הפרק, עדיין אין לי מושג על מה אברבר). אז למה שלא נעשה יחד אתר כזה? את מעוניינת?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר לפתוח כמה איסיקיויים בייחד.. אוו סוד אפל..חחחחחחזה חרטה ברטה כןלא יודע למה כתבתי את זהאבל יש הרבה דברים ואני ישאל אותך שאלהאיך אתה גורם לתצוגה של החלון(Thumbnail) להראות בגודל שונה למשל? (ראה תמונה לדוגמה)או איך להחליף צבע בתצוגת הכניסה איפה שכתוב ברוכים הבאים כשמדליקים בלי תוכנות או משהו כזהזה הכוונה שלי הרבה שיפצורי רגיסטרי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מה הכוונה בלהחליף צבע?אתה מיתכוון ללשנות את מה שכתוב בהודעת פתיחה שהWIN עולה?לדוגמה: בימקום שיהיה כתוב Welcome יהיה כתוב משהו אחר? ( כמו Fuck Off)
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר לא הצבע של זהאו גם כמו שאמרת שיהיה כתוב FUCK OFF או יותר טוב FUCK YOUושטויות כאלואו למשל עוד דוגמה:לך להתחל-->הפעל--> תעתיק את זה שם --> RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Removeזה ימחוק סופית כל זכר של MSN שמגיע עם הוינדוס מהמערכת שלךאחרי אתחול הכל יעלם
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים יש לנו כאן צופה וותיק של TheScreenSavers צפיתה הרבה בטריקים של Sarah מה? (ResHack נישמע מוכר כניראה הא?) *מישם למדתי איך להחליף את ה-Welcome.. אבל בקשר לצבע לא הבנתי אותך כל כך.. יש תוכנות שעושות את זה באופן אוטומטי, אלא אם כן אתה מיתכוון לעשות את זה באופן ידני = כאב ראש.. אבל עובד.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר יש לנו כאן צופה וותיק של TheScreenSavers צפיתה הרבה בטריקים של Sarah מה? (ResHack נישמע מוכר כניראה הא?) *מישם למדתי איך להחליף את ה-Welcome.. אבל בקשר לצבע לא הבנתי אותך כל כך.. יש תוכנות שעושות את זה באופן אוטומטי, אלא אם כן אתה מיתכוון לעשות את זה באופן ידני = כאב ראש.. אבל עובד. מה אתה צוחק? איזה טיפים של שרה ??? מי בכלל ראה את הטריקים העלובים של המטומטמת הזאת?! כל השטויות האלו אני מכיר עוד לפני שידעתי מה זה שומרי המסך! איזה זילזול
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אז למה שלא נעשה יחד אתר כזה? את מעוניינת? אם תתנהג יפה, אולי. שב! ארצה! חחח... סתם סתם. אבל הרעיון לא היה שאכתוב על מחשבים אלא סתם אברבר בלי קשר, עם הומור ואספר את הסיפורים המוזרים שלי, בערך כמו שכל מיני יצורים כותבים תורים ב"מעריב" למשל ובלבלים את השכל וזה עדיין מעניין אנשים כי זה מצחיק ושנון ומגניב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.