עבור לתוכן

אפשרי לבנות מחשב נייד מחלקים של מחשב רגיל ??? פרטים בפנים....

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש נגיד בלוח אם של מחשב שולחני ובכרטיס מסך ובשאר החלקים ןלצרף מסך של סוני פלייסטיישן זה שקונים בנפרד ולהפעיל בעזרת סוללה של מחשב נייד ??

אני לא יודע כמה מתח היא מספקת אבל נראה לי שזה אפשרי בגלל שלוח של מחשב נייד לא שונה מלוח רגיל בהספק המתח שלו אני חושב ...

והמסך הזה מקבל מתח מהלוח ולא ממקור חיצוני כמו שקע בקיר אז זה אפשרי לבנות דבר כזה לא ???

פורסם

אמממ

אני משער שזה יפעל

אבל לא להרבה זמן.. מחשב נייד הוא יותר חסכוני ממחשב רגיל במה שנוגע לחשמל

פורסם

אפשרי, אבל

1) הוא ייצא לך יותר גדול

2) הוא לא ממש יהיה נייד...

הקיצר, לא ממש

פורסם

התכוונת שהוא הרבה יותר חסכוני!

סוללה של מחשב נייד בקושי תפעיל לך את המאורר של ההיטסינק למעבד...

פורסם

אם אתה עדיין מעוניין - ראיתי פעם סכמת חיבורים של מסך PS לחיבור VGA..

אז אני יכול לחפש לך את זה.. (אם אתה רוצה..)

פורסם

רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש נגיד בלוח אם של מחשב שולחני ובכרטיס מסך ובשאר החלקים ןלצרף מסך של סוני פלייסטיישן זה שקונים בנפרד ולהפעיל בעזרת סוללה של מחשב נייד ??

אני לא יודע כמה מתח היא מספקת אבל נראה לי שזה אפשרי בגלל שלוח של מחשב נייד לא שונה מלוח רגיל בהספק המתח שלו אני חושב ...

והמסך הזה מקבל מתח מהלוח ולא ממקור חיצוני כמו שקע בקיר אז זה אפשרי לבנות דבר כזה לא ???

איך אתה חושב בכלל שאפשר לדחוף כרטיס מסך רגיל?...

אם כבר אתה מתכנן משהו כזה זה חייב להיות און בורד...

אבל עדיין זה בלתי אפשר לעשיה... יענו אפשר אבל לא תצליח להגיע למימדים של מחשב נייד !

פורסם

תנסה לוח אם של VIA

אולי תצליח !!!!!11

פורסם

למה? , תיקח לוח 8RGM3I של איפוקס שבא עם גיפורס 4 מובנה , שים עליו איזה סמפרון 2800\(או מובייל כלשהוא שיהיה ממש ממש קר וטוב)3000 , איזה 512זיכרון...

קח איזה סינק מעוצב טוב ויחסית נמוך למעבד הזה , או שתעשה לו דאון קלוק קטן(גם יחסוך במעט חשמל) ותוריד את המתח ותראה מה המינימום קירור שאפשר לשים(תמצא אולי איזה קירור של פנטיום 3 סוקט 370)

תיקח את המסך של הPS , תמצא מדריך לחבר , תמצא דרך לשים אותו כמו שצריך על ציר , מקלדת מתקפלת , עכבר , ואוזניות , ויש לך מחשב נייד בעלות יחסית קטנה :

Sempron\mobile 2600\3000 - 600-800nis

EPoX 8RGM3I 380-420nis

A-DATA 512MB PC3200 - 320nis

sink - תשקיע בזה הרבה כסף ותמצא משהו טוב וקטן קטן...

Monitor - לא יודע בידיוק כמה , תראה מה אתה מוצא....

כל השאר זה עוד איזה 500שקל?

בקיצור , לא עובר את ה3000... , יפה דווקא...

פורסם

סוללה של נייד יכולה לספק 80W בערך

פורסם

חכה ללוח החדש של VIA (בגודל 12*12 ס"מ קוראים לזה NANO-ITX) כולל הכל עם מעבד במהירות 1GHZ (עובד משהו כמו P3600) עם הכל כולל הכל(כרטיס מסך לא משהו כנ"ל כרטיס קול) והצירכה של המעבד היא כ7W בעומס מלאה ואז יהיה לך אחלה מחשב נייד(חלש אבל קטן מאוד!!! רק חבל שאתה צריך ממיר צDC לDC שעולה קצת הרבה(משהו כמו 20$)).

בהצלחה (מתי שיצא הלוח)!

לעוד מידע בנושא:

www.mini-itx.com

כל מה שאמרתי לך פה זה מנסיון אישי שלי לעשות משהו כמוך וזה הפתרון היחידי שיעבוד(כלומר שיהיה בגודל נורמלי(עם אתה משתמש בלוחות הישנים של VIA(17*17 זה יצא לך ענק) וגם שיעבוד יותר מ1-2 שעות(אם יהיה לך סוללה של 80W(לא ממש כדאי כי זה גדול) יהיה לך 8+ שעות עבודה!!!).

פורסם

חוץ מזה VIA הוציא לוח בעל שני מעבדים סתכלו בwww.mini-itx.com

עכשיו שהסתכלתי יצא משהוא יותר קטן בשם LUKE גם באותו אתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים