עבור לתוכן

AMD64 Venice , מה יתרונות הליבה החדשה?

Featured Replies

פורסם

מה זה יחליפו לך?..אם עדיין לא קנית...אז אתה תקנה ישר את הויניס....ואם לא אז את הוינצ'סטר...

קיצור...אולי מישהו יודע איך הליבה תהיה בOC?..(והאם תצא גירסה 3000+?)...

פורסם

אני מבין שאתה די חדש פה, אנחנו מנסים לשמור על רמת פורום גבוהה ותקינה. בייחוד לאחר טענות ותלונות של חברי הפורום. אתה מוזמן לבצע חיפוש ולקרוא על כך. עכשיו, לחזור לנושא הדיון, בבקשה.

פורסם

טוב סליחה מתנצל

לירון

אני חושב שוויניס יצא רק מ 3200

פורסם
  • מחבר

כן, תודה רבה לכולם על העזרה.

המידע הזה יספק אותי לזמן הקרוב... :xyxthumbs:

פורסם

היתרונות החשובים של Venice על Winchester בפעם הרביעית אני חושב שאני כותב את זה:

1. תמיכה בסט הפקודות SSE3 (מה זה SSE3?)

2. בקר זכרונות משופר - עבודה עם 4 סטיקים של זכרון בלי לרדת למהירות 333MHz

3. פליטת חום עוד יותר נמוכה מהווינצ'סטר

פורסם

SSE3 כמו ששמעתי לא יביא שיפור ניכר כמו שהביאו קודמיו SSE וSSE2

פורסם

יכול להיות שהוא יביא שיפור בעתיד

אבל לא הרבה תוכנות השתמשו ב SSE3 עד היום

אני משער שחלק מהסיבות שהם לא השתמשו בסט הזה בגלל ש AMD מתחיל להיות יותר ויותר נפוץ

ועד עכשיו לא היה בשום AMD תמיכה בסט הזה

פורסם

תכננתי להזמין מחשב היום או מחר, שוה לחכות לווניס?

כמה זמן אתם מעריכים ייקח עד שהליבה החדשה תירש את מקום הישנה? (בהתחשב בעובדה שההשקה היא ב4.4)

פורסם

קודם כל, אף אחד לא ציין שההשקה היא ב-4.4 - לפי המסמכים של AMD משלוחים ראשונים יצאו ב-4.4. יכול להיות שההכרזה תהיה לפני כן או אולי אפילו שבוע לאחר מכן. אני לא יודע על תאריך מדויק. מנסיון העבר, AMD [בדיוק כמו אינטל] לא משיקה ליבה חדשה אלא אם כן זה מלווה במעבד חדש ומהיר יותר. גם על זה אני באופן אישי לא יודע שום דבר למרות שיש דיבורים. ברור שההערכה היא שתהיה השקה כלשהיא בארפיל, אבל אני לא מתחייב על תאריך.

בכל אופן, בהנחה שהמעבדים המבוססים על הליבה החדשה יהיו זמינים בארץ בסביבות אמצע-סוף אפריל, אם המחשב שלך מספיק חזק להערכתך ואין לך בעיה להמתין עוד מספר שבועות אז בהחלט כדאי ללכת על VENICE. רק תזכור שבהתחלה לא יהיו יותר מדי מעבדים עם הליבה הזו כך שבדיוק כפי שהיה עם WINCHESTER סביר להניח שעל מעבדים כאלה תשלם מעט יותר, כשבארץ זה גם עלול להגיע ל-100-200ש"ח יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים