עבור לתוכן

עזרה בנוגע לנגן MP3 מסוג CREATIVE NOMAD MUVO 2

Featured Replies

פורסם

אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי.

אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!!

אי- מייל  keren_edri@hotmail.com

בתודה מראש

קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....:))

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום!

את מתבקשת לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכלי לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

מה נפח הזיכרון?

פורסם
  • מחבר

נפח הזיכרון 4G

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום!

את מתבקשת לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.את כותרת הת'רד תוכלי לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

תשלח לה הודעה פרטית, מה השטויות האלה ? אתה לא חושב קצת?

גם אתה עברת על חוקי הפורום, עם הOFF TOPIC הזה

פורסם

לא הוא לא ! הוא מנהל והוא יכול להעיר לכל משתמש בנוגע לכותרת או הודעות לא מתאימות כמו שלך.

פורסם

נכון... אבל למה בת'רד ולא בהודעה פרטית?

אם הוא רוצה להעיר למשתמש מסויים בלבד, שישלח PM

ככה זה בכל הפורומים הכי גדולים, גם אצל טום וגם אצל קריאטיב ואיפה שאתה רוצה, לא מתנהגים כמו פה.

קחו את זה כעצה.. ותפסיקו לתקוף כל דבר

בנוגע לשאלה שלך, הנה לינק לפורומים של Creative תכנסי שם לMP3 Players

http://forums.creative.com/creativelabs?region=CLA&ws=http://asia.creative.com

שם תקבלי תשובה מהתמיכה הטכנית של Creative ומאנשים מנוסים ולא הערות על כותרת.

*תרשמי קודם.

פורסם

הבעיה הסתדרה, או שעדיין לא ? יש תוכנת שיחזור שאמורה לעבוד גם עם DISKONKEY, אם זה לא הסתדר אני יחפש אותה....

ו MJ, תרגיע, כבר ראינו את התגובות "החכמות" שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים