פורסם 2005 במרץ 2620 שנים שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR .האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת?תודה על העזרה...
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים כל הלוחות של AMD64 עם שקע 939 תומכים בדואל צ'אנלוהלוחות של AMD64 עם שקע 754 עובדים בלי דואל צ'אנלירח אפל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR .האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת?תודה על העזרה...תחכה לפחות עד שיצאו כפולי הליבה, מה הלחץ? בקר זכרון כפול נועד בעיקר עבור כפולי הליבות (אצל מעבדי AMD),התועלת שנובעת ממנו ללא ליבה כפולה מועטה.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים שלא לדבר על זה שלפחות בחודשים הראשונים סביר להניח שהיצור של כפולי הליבה הן של AMD והן של אינטל לא יהיה בכמויות מסחריות. אינטל הצהירה על כך השבוע ואני מאמין שהמצב יהיה דומה גם עם AMD.בכל מקרה, חזרה לנושא, שמתם לב שפותח האשכול ציין כי הוא מעוניין להחליף מעבד AXP ב-A64? - עכשיו, לפי הבנת הנקרא של מה שהוא כתב אני מבין מזה שהוא מעוניין להחליף רק מעבד? זה כמובן בלתי אפשרי בעליל.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים הוא כתב שהוא הסתכל על לוחות תואמים וראה שאף אחד מהם לא תומך DUAL DDR (כנראה הוא הסתכל על S754) אז הוא מודע לזה שהוא צריך להחליף לוח
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תפוחים מה שאתה אומר עדיין לא הוכח , עוד לא נעשו שום בנצ'ים של כפולי ליבותתשווה אתלון 64 בשקע 754 מול שקע 939 - תקבל השוואה לגבי השפעת בקר זכרוןכפול על ליבה בודדת של אתלון 64.תבדוק ביצועים של לוחות כפולי שקע 940 או מבחני ביצועים ראשוניים של כפולי ליבותשכבר הופיעו ברשת.תחשוב עוד פעם או עוד קצת על הנושא.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים תשווה אתלון 64 בשקע 754 מול שקע 939 - תקבל השוואה לגבי השפעת בקר זכרוןכפול על ליבה בודדת של אתלון 64.תבדוק ביצועים של לוחות כפולי שקע 940 או מבחני ביצועים ראשוניים של כפולי ליבותשכבר הופיעו ברשת.תחשוב עוד פעם או עוד קצת על הנושא.אם כל הכבוד לא ראיתי עדיין שום בדיקה של כפולי ליבות בדיואל ובסינגל צ'אנל, והדבר היחיד שהשוואה של 939 ל754 מוכיחה זה שבד"כ אין יותר מדי שימוש לדיואל צ'נל במעבד יחיד - זה לא מוכיח שיש יתרון לדיואל צ'נל בשני מעבדים למרות שזה הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.