פורסם 2005 במרץ 2720 שנים ברטון, מה הבעיה? ;Dאמרתי 10% שישראל תנצח. זה אומר שיש לנו סיכוי קטן לנצח. ולכן ננצח.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים חבורה של סטלנים. א. צרפת תנצח. ב. אבמאן - אתה לוקו! אוהידם את אנגליה! רולז! ג. כל הנ"ל אינו בגדר השערה, אלא בגדר עובדה. לאחר אינספור ניסויים מדוקדקים בפיפא 2002, עם המשחקים של ישראל. כמובן שהייתי אנגליה, אבל יש לוח תוצאות.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים ברטון, מה הבעיה? ;D אמרתי 10% שישראל תנצח. זה אומר שיש לנו סיכוי קטן לנצח. ולכן ננצח.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים בארטז שינה דעתו ויגיע לישראלhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063875,00.htmlאני שומע את הביצים שלו משקשקות עד לפה ;D
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים טוב בתראד הקודם לא הגבתי.. עכשיו זה נמאס כברדיי עם התראדים המטומטים האלה! "מי ינצח, ישראל או צרפת" מאיפה לנו לדעת? תחכו ותראו סעמק!
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים טוב בתראד הקודם לא הגבתי.. עכשיו זה נמאס כבר דיי עם התראדים המטומטים האלה! "מי ינצח, ישראל או צרפת" מאיפה לנו לדעת? תחכו ותראו סעמק! למה זה אחלה דיון.על הקודמים ,צודק למי אכפת מה אוכלים בבית ספר ,או מה אתה עושה שאין לך מה לעשות .
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר אני פתחתי את הת'רד הקודם וגם את זה!!! טוב בתראד הקודם לא הגבתי.. עכשיו זה נמאס כבר דיי עם התראדים המטומטים האלה! "מי ינצח, ישראל או צרפת" מאיפה לנו לדעת? תחכו ותראו סעמק! מה יש לך? למה זה אחלה דיון. על הקודמים ,צודק למי אכפת מה אוכלים בבית ספר ,או מה אתה עושה שאין לך מה לעשות . אני רוצה ליראות מה כולם אומרים וככה אני יודע פחות או יותר על מה לשים כי אני לא בטוח בעצמי בקשר למשחקים האלו כואב לך? עולה לך כסף? מה כל אחד התחיל פה להגן על השרתים של הזון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.