פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איפה אתה גר?בדרך כלל יש בער המרכז לפחות עיתונים מקומיים עם הרבה הצעות עבודה.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אין לכם עיתונים מקומיים שם?בכל מקרה ,לגיל שלך אין הרבה אופציות...אם יש לך רשיון לאופנוע במקרה אני ממליץ לך להיות שליח זה אחלה כסף ובקיץ זה הכי ליגה.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תגידו לי אייבורי מקבלים נוער כי ראיתי אצלם מודעה שדי מתאימה ליאיזה מודעה זו?תביא אותה אני גם רוצה לראות אותה בבקשה אם אפשר.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר אני לא רוצה להתאבד בגלל זה אני לא מתקרב לאופנועים עכשיו זה מוציא אותי מהקטגוריה של שליח
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים לך תיהיה שולח עיתונים (או איך שלא קוראים לזה....), תעבוד ב5:30 ותיסע עם אופניים באזור שלך...
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אני לא רוצה להתאבד בגלל זה אני לא מתקרב לאופנועים עכשיו זה מוציא אותי מהקטגוריה של שליחתיסע על טוסטוס לאט לאט .....טוב אין לך הרבה אפשרויות לך תעבוד בסופרמרקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.