עבור לתוכן

[שוב] זקוק לעצה בנוגע לתוספת מחיר בהחלפת מעבד+לוח אם

Featured Replies

פורסם

מצטער שאני פותח תרד חדש, אבל בקודם היה פשוט יותר מדי בלאגן.

אז יש לי כבר כמה עסקאות בנוגע להחלפת/מכירת חלקים במחשב שלי. אבל הבעיה נשארה עם המעבד ולוח האם, שאני לא יודע בדיוק מה לעשות איתם.

קיבלתי היום עוד הצעה.

קודם כל לי יש מעבד+לוח אם:

AMD ATHALON XP 2500 (בן שלוש שנים. אין אחריות. אין שום תקלה).

ABIT NF7 MOBO (בן שנתיים-שלוש בערך גם)

לו יש:

amd AXP 2000+ mobo- giga 7 vrx rev1.1

עכשיו מן הסתם המעבד+הלוח אם שלו הם נקנו גם מלפני הרבה זמן, יותר משלי... וגם עליהם אין אחריות יותר.

הוא מוסיף לי כסף בנוסף להחלפת החומרה, אבל כמה אתם חושבים שהוא צריך להוסיף?

ושוב מצטער על כל השאלות האלה בנוגע למחיר ביומיים האחרונים, אבל אני לא ממש מבין גדול בחומרה והמחיר שלה...

פורסם

אני חושב שאלא אם כן זה כדי לפדות את אחיך בן ה-3 מסוחרי העבדים, לא שווה להסתבך עם "לעשות החלפות" לחומרה יותר ישנה כשמה שיש לך ביחס להיום זה לא להיט בכלל, אלא סביר פלוס, וגג תקבל 300 שקל.

פורסם
  • מחבר

את המעבד שלי אפשר להפוך בקלות ל-3200 עם OC. וזה בהחלט מספק חלט מאיתנו. ואני יודע שביחס לשאר החומרה בדוק המעבד הוא לא ממש "להיט".

ואני די חייב לעשות את ההחלפה, זקוק לכסף בדחיפות לביצוע נקנייה של מוצר מסויים.

פורסם

אולי במקום לעשות עיסקאות מטופשת שיכולות לעלות לך ביוקר בעתיד תבקש קצת עזרה מההורים ותחזיר להם?

פורסם
  • מחבר

:s07: בסדר, אני מבקש מכם בלי הערות כאלה.

אם מישהו יכול לענות על השאלה ששאלתי, אז אני אשמח... אם לא, עדיף שלא תגיבו.

פורסם

מה אתה רוצה שנגיד? שאתה עושה את עסקת חייך? ניסינו להסביר לך שאתה עושה שטות, אם אתה רוצה להמשיך בעסקאות מפוקפקות, תהנה.

וכן, זה לא להיט. בהתחשב במחירים של את'לון 64 היום, המחשב שלך לא שווה הרבה.

בוא נגיד שהסכום שתקבל הוא גג 15 שעות עבודה במשכורת סטודנט. אין שום סיבה בעולם לעשות את זה. לעומת זאת, אתה יכול לקבל 20 אלף דולר על כליה אחת.

יש לך עוד אחת, מה אכפת לך?

אני מוכן לעזור בניתוח, אם יבקשו. מאוד אשמח.

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה לכם על "העזרה"... בבקשה אל תגיבו יותר.

פורסם

חבורה של אינפנטילים (מי שהגיב - לא פותח הדיון).

מה איכפת לכם למה הוא צריך?

זו זכותו לא להגיד לכם.

תגידו, לא למדתם כלום מהנושא הזה שעובד אינטל פתח (אני אישית לא מאמין שהוא עובד באינטל, אבל ניחא)?

הוא ביקש משהו, תעזרו בזה, אל תתעסקו בדברים אחרים. נניח והוא עושה טעות (והוא לא, הוא הסביר בעץ הקודם), ניסתם לשכנע אותו לא לעשות, הוא רוצה בכ"ז. מה איכפת לכם?

אעלק מנסים לעזור. אעלק משפרים את הפורום.

בכל מקרה, אני את דעתי כבר אמרתי בעץ הקודם.

הנה סיכום של דעתי:

את הסמפרון הייתי מחליף בתוספת של כ- 100 ש"ח. שלך ישן, וגם אם אמורה להיות לך אחריות, אין, כיוון שביצעת OC. לעומת זאת הסמפרון חדש ובעל אחריות.

את הXP2000 הייתי מחליף בתמורה ל-250+-. שני המעבדים בעצם נמצאים באותו מצב. ישנים, ללא אחריות, וכו'. ולכן יחס המחירים נשאר זהה. אני מניח שזה היה ההבדל בין שני המעבדים בעבר (לא כל כך התעניינתי בזה כשהיו הXP - אז אני לא יודע בדיוק).

לא מבין בלוחות האם.

לגבי הזיכרון - נראה לי הוגן למדי. 100 ש"ח זה קצת פחות מחצי ממה שהזיכרון הזה היה עולה כיום. (זה PC3200, נכון?)

פורסם

אינפנטיל תקרא לאבא שלך.

לא מעניין אותי אם הוא צריך את הכסף לדילדו 30 סנטים וג'ארה של לובריקנט, זאת עדיין עסקה גרועה, ובפורום פתוח זכותי להגיד את זה.

חוץ מזה שאם תקרא את מה שכתבתי תראה שגם נתתי לו הערכת מחיר.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני אסביר שוב למה אני מעוניין להחליף את המעבד+לוח האם בחלשים יותר ולקבל בנוסף כסף:

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית canon A60. חסר לי די הרבה כסף לקניית המצלמה, ואין לי סיכוי שאוכל להשיג את הכסף הזה לפני חודש יולי אם אני רק אחסוך מדמי הכיס. אז כדי להשיג את הכסף מהר יותר, אני מחליף חלקים במחשב לחלקים חלשים יותר ומקבל גם כסף בנוסף. עכשיו, אני משתמש במחשב רק למסנג'ר, איסי וגלישה באינטרנט. המחשב שיש לי לא הכי מתקדם שיש, אבל לפעולות הפשוטות שאני עושה הוא יותר מדי. אז אין לי שום בעיה להחליף לחלקים חלשים יותר.

מקווה שהבנתם.

תודה Funky-Monk. לגביי הזיכרון אני מחר בבוקר בשעה 10 נפגש עם הקונה ומוכר אותו ב-110 ש"ח.

לגביי המעבד ולוח האם, החלטתי עם הקונה שנחכה 3 ימים (יכול להיות שהוא יסע לחו"ל ובכלל יקנה לשם. הוא ידע אם הוא נוסע או לא בשלוש הימים האלה). בכל מקרה, קבענו סופית על מחיר של 400 ש"ח, ואני מקווה שיצא בסוף שהוא לא נוסע כדי שהוא יוכל לקנות.

אם בכל זאת לא יסתדר, אני אחליף רק את המעבד עם בחור אחר בתמורה לסמפרון 2200 ו-170-190 ש"ח.

לגביי שאר החלקים במחשב החלטתי לא להחליף כלום.

אז תודה לחלקכם על העזרה.

Dr. n00b תחסוך ממני כבר את התגובות שלך ותפסיק להגיב פה.

פורסם

תמצא עבודה ותחסוך ממני את הת'רדים שלך יא בטלן.

פורסם

תמצא שכל ותחסוך ממני תתגובות שלך.

פורסם
  • מחבר

אני בן 17 ימפגר, זה שאני לא עובד לא הופך אותי לבטלן.

פורסם

מתוק כשאני הייתי בן 17 אני כבר תרמתי זרע למחייתי. יכול להיות שאתה ילד המבחנה האובד שלי ואני אפילו לא יודע.

פורסם

מתוק כשאני הייתי בן 17 אני כבר תרמתי זרע למחייתי. יכול להיות שאתה ילד המבחנה האובד שלי ואני אפילו לא יודע.

רגע.. תן לי להבין... לאונן ולקבל על זה כסף נקרא לעבוד?

כי אם זאת העבודה שעליה אתה מדבר, כדאי שאתה תמצא עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים