פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אני הייתי הולך על הקנון גם לדעתי זאת הבחירה הטובה מבין המלצמות שהצעת , אבל תמתין לתגובות נוספות כדי להיות בטוח
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים Canon S1 IS , בהחלט מצלמה מדהימה , מגהפיקסל לא חשוב לפי דעתי ומספיק 3.2 , אם יש לך זום אופטי כזה גדול וחיישן כזה מעולה ומצלמה כזאתי מעולה , תוציא איתה תמונות הרבה יותר טובות מהA95(זום זום זום!!!) , למרות שלA95 יש את היתרונות שלה , אני למשל הייתי הולך על הS1... , אחלה מצלמה.
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים תשמע...לי יש את ה-A75 והיא לא כל כך שונה מה95 מבחינת הפונקציות....בכל אופן אני מבסוט ממנה...היא מוציאה תמונות פצצות והיא לא מסובכת..לגבי הS1...יש לחבר שלי...זום בן זונה.אבל יש לה בעיות עם הפוקוס...לוקח לה הרבה זמן להתפקס ולפעמים היא בכלל לא מצליחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.