עבור לתוכן

צריך עזרה בהבנת הדברים החשובים לפני קניית זכרון 512MB DDR ועוד שאלה נלווית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!!  :hi:

מלא זמן לא הייתי וחזרתי!  :)

אני מתכונן לקנות זכרון של 512MB DDR למחשב עם לוח אם של EPOX 8RDA3 עכשיו הלוח עד כמה שאני מבין, יש לו מהירות BUS של 333.

אז הנה כמה שאלות במסודר:

1.) האם כדאי לעשות OVERCLOCK ל-400 ולקנות את ההצעה הזו: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=219 שהיא בנתיים הכי זולה שם?

2.) על אילו דברים אני צריך להסתכל ולדעת לפני קניה (שמעתי את אחי אומר משהו לגבי CAS SPEED) ?

3.) כמובן שארצה לשמוע המלצות מכם!

4.) היום יש לי 512MB זכרון, אני שוקל לשדרג כי אני משחק הרבה וחבל על הצוואר בקבוק שיש מול הכרטיס RADEON 9800 שלי. בנוסף, יש לי את התוכנה RAMCLEANER אשר מאפשרת לראות גרפית את מצב הזכרון ואני שמתי לב שאחרי זמן ממושך (נגיד יום) ללא נגיעה במחשב הוא מתמלא עד 100%, זה אמור להיות כך? זה החיבורים של האימיול למשתמשים חדשים כל פעם? יש לי הרגשה שזה קשור לזכרון הווירטואלי כי כל הזמן שהוא במצב כזה הוא מתחיל להריץ את הדיסק הקשיח בטירוף...

תוכלו לעזור לי לפתור את זה?

והאם קניה של עוד 512MB יפתור את הבעיה?

אז זהו, אשמח לקבל הצעות שכלתניות מכולם! :hat:

SANDLEGION

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לעזור?

חיכיתי וחיכיתי...

פורסם

cas הוא אחד מארבעת הגורמים של זמני אחזור שהזכרון מבצע ככל שהוא יותר נמוך הקטע הזה(CAS) vאחזור המידע מהזכרון יתבצע יותר במהירות.

שכחתי בדיוק מה זה אבל המאמר שמופיע פה בראש הפורום "מעבדים לוחות אם וזכרונות" יוכל להסביר לך את הכל.

קודם כל תבצע את הOC ותבדוק שזה לא פוגע לך באף אחד מהכרטיסים במידה וכך יהיה הדבר כדאי לך לקנות אותו KINGSTONE נחשבת חברה טובה מאוד בתחום הזכרונות

..

קנייה של עוד 512 תאפשר לך להשתמש רק בזכרון הפיזי ולהמהיר את המחשב שלך בצורה רצינית.

בכל אופן לי זה נראה מאד מוזר שהזכרון שלך מגיע ל100 אחוז. תחכה לשמוע המלצות נוסופות.

פורסם

תוסיף עוד 512MB, זה יעזור לביצועים

כל חברה מוכרת תספיק, משום מה קינגסטון זה ברנד מאוד חזק בארץ, אבל לזכרונות שלהם אין שום יתרון על ברנדים אחרים

אתה לא צריך אוברקלוק בשביל לנצל את הזכרון, אבל אוברקלוק יכול לשפר את הביצועים שלך

תעיף תוכנות כמו התוכנה הזו - הRamcleaner, תוכנות ל"ניקוי זכרון" רק תופסות זכרון ומזיקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים