עבור לתוכן

האם שווה להשקיע ב SD מהיר?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).

פורסם

מה רע ב Kingston Secure Digital 512 SD High Speed ?

הרבה יותר זול מ SANDISK

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה רע. לא הטריטוריה שלי. איפה יש את ה KINGSON?

פורסם

למשל פה

פורסם

השקעה ב-SD מהיר תנבע רק מן העובדה שיש לך מצלמה שדורשת מהירות כתיבה גבוהה וכן זה ישפיע לך במידה ויש לך קורא כרטיסים (USB 2.0) ואז תוכל להעביר בעזרתו תמונות במהירות גבוהה (העברתי אמש 240 מגה בסביבות ה-40 שניות).

כאמור, ה-HighSpeed של Kingston שווה ערך (ע"פ הנתונים הטכניים שלו) ל-ULTRA II (אם למישהו יש את הכרטיס ומוכן להעביר בדיקה בסנדרה).

פורסם
  • מחבר

בהפנייה שנתת לא מצויינות במפרט מהירויות הכתיבה והקריאה. במחיר הזה קשה לי להאמין שזה באמת ה HI SPEED או לחילופין שזה באמת שקול ל ULTRAII

פורסם

כנס לאתר של Kingston, תוריד את ה-PDF של ה-HighSpeed ותביט בעצמך.

פורסם
  • מחבר

כן, זה לא משתווה ל SANDISK אבל מהיר (כתיבה עד 7.7 קריאה עד 8.2, בסן זה כתיבה עד 9 קריאה עד 10). נראה לי שזה מספיק לי. באסה שאין להם במלאי.

תודה :)

פורסם

רגע אם כרטיס כזה יהיה זמן יותר נמוך של העצירה שהמצלמה יכולה לצלם בין תמונה לתמונה?

פורסם

גם, אמנם קיים קשר ישיר להיצע של המצלמה עצמה ללא קשר לסוג הכרטיס, כל מצלמה מסוגלת לצלם במהירות שונה מספר תמונות ב"מצב" מהיר פר שנייה.

פורסם

זה שווה לדעתי רק אם יש לך מצלמה של איזה 6+ MP, שצריכה לכתוב הרבה מידע תוך זמן קצר, אחרת זה סתם בזבוז כסף, גם עם כרטיס יותר איטי במעט לא תראה הבדל בזמן כתיבת התמונה

פורסם

כן, אבל רוב הכרטיסים שיש היום מספיק מהירים.(256 מגה)..זה עדיין לא שאתה קונה כרטיס בשקל וחצי

אתה לא תרגיש הבדל בין כרטיס של 5 מגה לשניה או 10 במקרה הזה.

זה עדיין יקח שניה...

פורסם

איזו מהבדיקות בדיוק תיקח שניה? תשובה: אף אחת - בשום כרטיס (ראה פרטים על הבדיקות בת'רד ההוא).

בכל מקרה, ה-Sandisk UltraII עדיין הרבה יותר איטי מהפנסוניק. בדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים