עבור לתוכן

איך אפשר להפוך תפריט של פלאפון לעברית?

Featured Replies

פורסם

דרך תוכנה או משהו? כי אני אולי טס להונג קונק עוד חודש ויש שם מלא פלאפונים שיגיעו לארץ עוד מלא זמן שאני רוצה ליקנות אבל הבעיה היא שכל הפלאפונים שם באנגלית (אין לי בעיה עם אנגלית אבל פלאפון באנגלית מעצבן) אז יש איזו דרך להפוך את התפריט לעברית?

פורסם

אתה צריך לצרוב את הFlash שלו עם מכשיר מיוחד

יש הרבה אנשים שעושים את זה ולקוחים על זה כסף.

מה שכן לפי מה שהבנתי, אתה יכול כבר שם שיצרבו לך עברית על מכשירים מסומים.

פורסם

המכשיר נקרא TWISTER והוא עולה בסביבות ה2.000 שקלים חדשים ביבוא מהיצרן (CHINA)

פורסם

יש לי שאלה,

אפשר להביא כל טלפון CDMA מחו"ל ולהפעיל אותו בארץ עם פלאפון?(בלי קשר לעברית)

צריך ללכת בשביל זה אליהם עם המכשיר לא? כי הם צריכים "לצרוב" עליו את המספר.

פורסם

נכון, אבל לצערך הם לא יעשו את זה.

ולמעשה, אם המכשיר הספציפי שתביא לא משווק כבר בארץ, בכלל לא יתנו לך במכס להכניס אותו בלי המון ביקורטיה ואישורים ממשרד התקשורת והמפעילות הסלולריות (שככל הנראה אתה לא תקבל). ואם תחליט להתחכם ולהבריח אותו, זה לא ממש יתן לך כלום כי הוא לא יהיה שמיש.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לצרוב את הFlash שלו עם מכשיר מיוחד

יש הרבה אנשים שעושים את זה ולקוחים על זה כסף.

מה שכן לפי מה שהבנתי, אתה יכול כבר שם שיצרבו לך עברית על מכשירים מסומים.

וכמה לוקחים על דבר כזה ומי הם ה"אנשים" האלה שאפשר לעשות את זה אצלהם?

אני לא צריך שיצרבו לי מספר או משהו, אני פשוט קונה מחו"ל מכשיר של חברת אורנג' (הרי הם בכל העולם לא?) ומכניס את הסים שלי אליהם וככה אני יכול להשתמש בפלאפון רק באנגלית... אין לי בעיה עם מכס כי אני נוסע עם עוד מישהו שמביא קונטיינר שלם

פורסם

וכמה לוקחים על דבר כזה ומי הם ה"אנשים" האלה שאפשר לעשות את זה אצלהם?

אני לא צריך שיצרבו לי מספר או משהו, אני פשוט קונה מחו"ל מכשיר של חברת אורנג' (הרי הם בכל העולם לא?) ומכניס את הסים שלי אליהם וככה אני יכול להשתמש בפלאפון רק באנגלית... אין לי בעיה עם מכס כי אני נוסע עם עוד מישהו שמביא קונטיינר שלם

ואללה אפשר גם כמה יחידות?

פורסם
  • מחבר

אפשר אבל אני עושה את זה עם הבוס שלי, אני טס איתו להונג קונג בשביל להביא משם מלא דברים בזול, קונטיינר שלם, ואני מכניס לתוך הקונטיינר גם את הפלאפון וככה אפשר להביא אותו... או שאני טועה :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים