פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אין לי מושג מה הדבר הזה ,אולי יתוש כלשהו? מי יודע?!אשמח לקבל ביקורת,עדיין מתלמדתודה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אני חושב שזה סוג של יתוש כלשהוא...בכל אופן , אחלה תמונות אבל נראה לי קצת שהתמונה השלישית קצת מטושטשת , לא?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים תמונות ממש יפות ואיכותיות!עם איזה מצלמה?לבחור מעלי, בתמונה השלישית יש חלק שטיפה מטושטש וזה בטח בגלל שהחרק בדיוק זז בזמן הצילום...
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים לא נראה לי שזה יתוש...זה כמו שפירית כזו..שחכתי איך קוראים לזה....יש פול כאלה בתקופה הזו...הם עיוורים כאלו עפים לאטט ולא אכפת להם מכלום...
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אני אומר תלוש לו את הכנפיים ותשים אותו על העין של החתול שלך ותראה אם הוא ארסי.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אני אומר תלוש לו את הכנפיים ותשים אותו על העין של החתול שלך ותראה אם הוא ארסי. ומה אני צריך להבין ממך במשפט זה?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איזה קטע! בדיוק עכשיו נכנס גם לחדר שלי יצורון כזה קל מאוד לצלם אותם כי ברגע שהם תופסים מקום הם לא זזים ממנו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ססססעמ עמק מה נסגר איתכם?!במקום להביא מגף או עותק של החטא ועונשו מביאים לי מצלמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.