עבור לתוכן

המלצה רשמית ל Traktor DJ, התוכנה לכל Dj Wanna-B.

Featured Replies

פורסם

מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף).

יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי.

תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. :hi:

לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נראה מצויין!

דרך אגב , אהבתי מאוד את הדגימה שהכנת ;)

פורסם
  • מחבר

Anytime.. ;)

ותודה.

פורסם

נירא מגניב ביותר.. ואחלה מיקס אחי

פורסם
  • מחבר

תודה, תודה.

שמח שאהבתם. :-[

פורסם

לי יצא להתעסק עם הגירסא האחרונה (2.6) בשישי בלילה במסיבת פורים מסויימת. אחלה של תוכנה, צריך רק להתרגל אליה בהתחלה כי יש הרבה אפשרויות, הדבר שהכי מעצבן אותי בה זה הסקינים האלה וזה שבפונט שלהם אין תמיכה עברית..

אגב מה בדיוק המשמעות של הלייטנסי בהגדרות? לא ממש הבנתי

פורסם
  • מחבר

זמן התגובה של כל פעולה שאתה עושה עם התוכנה. בשימוש עם כ' קול שתומך ב ASIO, הלייטנסי עומד על כמה מילישניות בודדות בלבד, מה שמקנה לך עבודה מדוייקת ככל האפשר.

ככל שהלייטנסי גבוה יותר, כל פעולה שתבצע, תלווה ב Delay מסויים שבסופו של דבר יתבטא באיכות השילובים שלך, השימוש באפקטורים השונים וכו'...

בשימוש בכ' קול עם DSP חזק ודרייבר הסטנדרטי, ניתן לעבוד בלייטנסי של בין 40 ל 50 מילישניות, שזה סביר. אני עובד על 41 מילישניות וזה פחות או יותר בסדר.

פורסם

יש לך אולי טיפים לעבודה עם התוכנה? למיקסוסים וכו?

אתה עושה סיכרון BPM שאתה ממקסס או מה?

פורסם
  • מחבר

בחיים לא להשתמש ב Auto Sync. פשוט לקבוע נקודת Cue ולהכנס באוף/און ביט לפי שמיעה. לאחר שהתחלת להשתלב, תשחק עם ה Pitch fine tuning בשביל לשמור על סנכרון (לפי שמיעה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים