עבור לתוכן

דאנס סיטי המסיבה הכי גרועה שהייתההה

Featured Replies

פורסם

הפקות ענק הן מכלאה לדיסאיכות, להתרחק משיטים כאלה בעתיד (סילבסטר/חגים וכו'...).

לא בהכרח - דווקא להפקות באים כלמיני אנשים שבד"כ לא יוצאים = פוטנציאל לאיכות...

ברגע שעוברים את כל השיט שבכניסה (אפשר לבוא מוקדם, ואז גם מגיעים בזמן לאלכוהול חינם ;)), ומוצאים פינה נורמלית עם מוזיקה טובה - דווקא יכול להיות איכותי, מנסיון של שלשום.

פורסם

חבל שלא קראת על המסיבה הזו לפני.. כבר כמה אנשים דיווחו על אזור האסון הזה.

פורסם

הכל תלוי בהפקה ובסצינה. הייתי ב"מימד ה-5" בסילבסטר למשל, לא היה כזה צפוף, היה ממש כיף וכולם חייכו ונהנו, לא היה מכות וגם לא קרוב לזה, חוץ מקצת תור וטינופת בשירותים היה ממש נחמד גם שאתה מצפה שסילבסטר ויהיה מפוצץ ויהיה חרא ויקר ולא היה ככה... 40 שקל וגם קיבלתי בקבוק שמפניה (ומקלחת שמפניה).

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^

זה כי אין ערסים באלטרנטיב........

פורסם

אבל יש את בן (הילפר). ;D

פורסם

אוקי....................... :nixweiss:

פורסם

חחחחחחחחחח גם אני הייתי עם חברים והיה דווקא פאנן! המסיבה נגמרה באיזה שלוש [המוזיקה והכול ושם כבר נכנסו כמה מלשינים] ובאמת שהיה חשמל חחחח המוזיקה הייתה בסדר כאילו אפילו שהתאכזבתי קצת שסקאזי לא עלה ... בכל מקרה רקדנו כולם והיה סבבה חחחח עברו עליי יותר מידי חוויות שם שאני פשוט לא יכול לרשום כי היו יותר מידי.. הקטעים הכי מצחיקים היו עם אלה שאיבדו את הנעל שלהם חחחח או אחד  שכל הג'ינס שלו נקרע ופשוט הלכו עליו או כאלה שיכורים בקיצור היה נחמד כזה כאילו בסדר ואחר כך היינו בחוץ כולם והיו מכות כמה בנות רבו ואחת הורידה לשנייה את החולצה חחחח

אני לא יודע מה איתכם אבל חזרתי בשעה 7 בבוקר ונהנהתי מאוד אפילו שסתם הלך הכסף [ד"א, לא לקחו ממני כרטיס בכלל... הלכתי חופשי כי השומרים רבו באותו הזמן והייתי עם חברים במקום טוב כזה אז עברנו חופשי.

האמת המסיבה עצמה הייתה קצת לא משהו כי כמו שאמרו היא נגמרה מהר והיו עשרים אלף אנשים וזאת הפעם האחרונה שאני הולך בחגים!

כל דקה נשדדו שם אנשים ואחד שאני מכיר לקח נעליים והחביא בשיחים... באמת איזה בן אדם חרא אבל חפיף מה יכולתי לעשות כבר..

מה שבטוח, כמה אנשים יצאו מהמסיבה בוכים! קחו את כל הדברים החרא שקרו בכל המסיבות השנה [חוץ ממחבלים] וחברו ביחד והינה לכם המסיבה הזאת...

פורסם
  • מחבר

נו ומה מצחיק בזה

זה יכל להגמר במוות

בתור הפנימי אנשים נפלו ודרכו עליהם אנשים צעקו "תעזרו לי"...עזרתי כמה שיכלתי, הרמתי.

גם אני כמעט איבדתי תנעל כי זה היה חצי כפכף כזה

סקאזי לא היה, כלא 6 לא היו, יהל לא היה - בזיון

פורסם

איפה שיש ערסים יש בלאגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים