פורסם 2005 במרץ 2520 שנים שלום לכולםניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ?יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים חיברת את הרמקולים ליציאה הנכונה?בדקת שהכל לא על מושתק?במידה ו-2 הכרטיסים מחוברים, בדקת שבתוכנה ובווינדוס תחת sound playback ה-SS הוא זה שמסומן?Anatoli.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר חיברתי את הרמקולים ליציאה הירוקה כמו שנאמר בחוברת של הלוח אםוביטלתי בSOUND DEVICES את הכרטיס קול השני.ולמי שיודע : לאן מחברים את האוזניות ?MILK: הדרייורים לא היו אמורים לזהות שהוא מכובה בביוס ?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר את האוזניות מחברים ליציאה של הרמקולים.Anatoli.אם כך אז לאן ילכו הרמקולים ?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אם כך אז לאן ילכו הרמקולים ?זה או שיש לך כניסה לאוזניות או שאין לך ואם אין לך אז תחבר לחיבור של הרמקולים אני חושב שזה מה שאנטולי ניסה חהגיד ,תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים לאותה היציאה, לשם כך המציאו את המפצלים שעולים 5 ש"ח.כמו כן, חלק מהכרטיסים מאפשרים להשמיע אותו הדבר ביותר מיציאה אחת, ואז אפשר לחבר את האוזניות לאחת, ואת הרמקולים לשנייה.Anatoli.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אז אף אחד לא יודע מה אני יכול לעשות בקשר לכרטיס קול ? איך לגרום לו לפעול ?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים חיברת את הרמקולים ליציאה הנכונה?בדקת שהכל לא על מושתק?במידה ו-2 הכרטיסים מחוברים, בדקת שבתוכנה ובווינדוס תחת sound playback ה-SS הוא זה שמסומן?Anatoli.פשוט תעשה מה שאנטולי אמר בד"כ כשיש שני כרטיסם אז יש מעין התנגשויות
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אז לנסות ולהוציא את הפורטיסימו ?תנסה לנתק את המובנה דרך הביוס ואם אפשר אפילו פיזית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.