עבור לתוכן

עוד הטעיה במחירים?

Featured Replies

פורסם

שלום, אל תסתמך רק על דעתי, אבל זה לא ממש הגיוני (לדעתי...)!

בכל מקרה, חכה לתגובות נוספות!

פורסם

מן הסתם זאת גירסת ה-6600 הרגילה, ולא GT.

אבל אני לא חושב שזה צריך כל-כך להטריד אותך...

משתמשים שיודעים מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ל-GT, ומחפשים ספציפית את ה-GT כי הם יודעים שהיא חזקה יותר, גם ידעו כמה היא עולה וידעו שמדובר פה בגירסה הרגילה. אחרי הכל, ההבדלים פה הם כמעט של 100%.

מה שיותר צריך להטריד אותך, זה כל הרמאויות של "מחירי השוק" במכרזים השונים...

דוגמה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4434852

מחיר השוק כפי שהוא כתוב בעמוד המוצר: 13,000 ש"ח.

מחיר השוק הממוצע כפי שהוא מופיע בזאפ: 5,000 ש"ח.

וכאן דווקא כן קונים הרבה אנשים שלא ממש מבינים ותחום. החלק העצוב זה שהם יכולים לקנות אותו גם ב-8,000 ש"ח ולהיות בטוחים שהם עשו את העסקה של החיים שלהם. במקום זה, הם שילמו 3,000 ש"ח מיותרים, קיבלו אחריות שלא-לגמרי-ברור-איך-מנצלים-אותה (הקשר הוא ישירות מהספק, בד"כ ספק מאוד כללי שדיי קשה להשיג ואין לו ממש שירות לקוחות מדהים, בלשון המעטה), וצריכים לחכות את כל מקסימום ימי העבודה שכתוב (אעלק "עד" X ימי עבודה) בשביל לקבל מוצר שהם היו יכולים לקבל במקום ב-90 אחוז מהחנויות.

פורסם
  • מחבר

להזכירך אנקודר, גם 6600 רגיל באפיק AGP עולה הרבה יותר מ-767 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את חוקי הפורום ומן הסתם לא אכתוב את דעתי על פלונטר כעסק שאמור לכבד את עצמו. בנוסף, הכרטיס שנמכר בקומפ-אייל הוא גירסת ה-64 ביט.

מעבר לזה אין כרטיסי 6600AGP בגירסת 128 ביט בפחות מ-900 ש"ח.

סביר להניח שהכרטיס איתו פתחתי את הת'רד הוא 6600 לאפיק PCI-E.

פורסם

תרים יום ראשון טלפון - ותברר...

ותחזור לדווח  :)

פורסם

מן הסתם זאת גירסת ה-6600 הרגילה, ולא GT.

אבל אני לא חושב שזה צריך כל-כך להטריד אותך...

משתמשים שיודעים מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ל-GT, ומחפשים ספציפית את ה-GT כי הם יודעים שהיא חזקה יותר, גם ידעו כמה היא עולה וידעו שמדובר פה בגירסה הרגילה. אחרי הכל, ההבדלים פה הם כמעט של 100%.

מה שיותר צריך להטריד אותך, זה כל הרמאויות של "מחירי השוק" במכרזים השונים...

דוגמה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4434852

מחיר השוק כפי שהוא כתוב בעמוד המוצר: 13,000 ש"ח.

מחיר השוק הממוצע כפי שהוא מופיע בזאפ: 5,000 ש"ח.

וכאן דווקא כן קונים הרבה אנשים שלא ממש מבינים ותחום. החלק העצוב זה שהם יכולים לקנות אותו גם ב-8,000 ש"ח ולהיות בטוחים שהם עשו את העסקה של החיים שלהם. במקום זה, הם שילמו 3,000 ש"ח מיותרים, קיבלו אחריות שלא-לגמרי-ברור-איך-מנצלים-אותה (הקשר הוא ישירות מהספק, בד"כ ספק מאוד כללי שדיי קשה להשיג ואין לו ממש שירות לקוחות מדהים, בלשון המעטה), וצריכים לחכות את כל מקסימום ימי העבודה שכתוב (אעלק "עד" X ימי עבודה) בשביל לקבל מוצר שהם היו יכולים לקבל במקום ב-90 אחוז מהחנויות.

תיקון - המחיר הממוצע הוא 7000, כי מהירות המעבד היא 1.7

עדיין רמאות לשמה

פורסם

אותו דבר גם במכרז של המדינה שנשלח כל שבועים בעיתונים, מוכרים שם מחשבים שהיו מביישים את ערוץ הקניות, במחירים של מחשבים של Alianware.

ובכל כל מוצרי החשמל והמיחשוב מוצגים עם מחירי שוק אסטרונומים שבכלל לא קשורים למציאות.

אני מקווה שהמצב הזה ישתנה במהירות, כיוון שזו הטעית הציבור, למורות שבתקנון ובכוכביות קטנות רשום שהחברה לא אחראית לקביעת גובהה מחיר השוק.

אבל כמו שהם הפסידו עם אי כלילת מחיר המשלוח במחיר המוצר במכירות פומביות או קבוצתיות, ואף גביית מחיר מטורף למשלוח, הם גם יפסידו ברמאות של כוויכול מחיר השוק על מוצרים שונים בפומביות.

פורסם

מי שמתלונן על "מחיר השוק", כתוב (אמנמם באותיות קטנות, אבל בכ"ז):

*המחיר נמסר על ידי הספק ואינו משקף בהכרח את מחיר המוצר בשוק.

פורסם

נו ברור שהם מכסים את עצמם, מעולם לא טענתי אחרת.

So what ? זה לא משנה כלום.

זה עדיין גורם לאנשים לחשוב שהמחיר ה"רגיל" של מחשב שבמקרה הטוב עולה 5,000 ש"ח הוא יותר באיזור ה-15,000, ואז הם בתמימותם מציעים עליו אפילו יותר ממה שהוא שווה באמת. ממש מכירה פומבית...

פורסם

המחיר האמיתי הוא בד"כ חצי מהמחיר שמוצג כמחיר המחירון.

בכל זאת, אפשר לפעמים להשיג במכרזים מחירים טובים ממה שמוצאים בחנויות.

פורסם

שמע, בכל המכירות הפומביות באינטרנט אני רואה בעיניים שלי מקרים שאנשים פשוט מציעים הצעות על מחשבים\חלקי מחשב (ואני מניח שזה קורה בעוד הרבה תחומים) שפשוט גבוהות יותר מהמחיר האמיתי של המוצר. אנשים "זוכים" במוצר במחיר יקר יותר משהוא היה עולה להם בחנות רגילה !

וכמו שכבר אמרתי, במכרזים האלה תמיד, אבל תמיד, ימשכו אותך עד יום העסקים האחרון שהם יכולים לפני שהם יספקו לך את המוצר. שירות (מהיר) זאת ממש לא מילת המפתח כאן. וזה כמובן רק נספח לבעיית המחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים