פורסם 2005 במרץ 2520 שנים יפה מאוד יש לך מלא אור תנסה לצלם את זה בחשיפה ארוכה שהכל יצא בפוקוס.. לא כמו של מדריך פרחים מעפן ;D
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים יש לך מלא אור תנסה לצלם את זה בחשיפה ארוכה שהכל יצא בפוקוס.. מה? :s05: כמה מושגים לא קשורים ולא נכונים רשמת במשפט אחד אם הוא יצלם בחשיפה ארוכה - התמונה תישרף אם אתה רוצה שהכל ייצא בפוקוס (בערך) צריך להגדיר צמצם פתוח (מספר גבוה).
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מה? :s05: כמה מושגים לא קשורים ולא נכונים רשמת במשפט אחד אם הוא יצלם בחשיפה ארוכה - התמונה תישרף אם אתה רוצה שהכל ייצא בפוקוס (בערך) צריך להגדיר צמצם פתוח (מספר גבוה). סגור ... חוץ מהקומפוזיצייה הכל בסדר, למה לחתוך את הפרח ?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים איפה צילמת את זה ? , כי לפני שבוע צילמתי בידיוק את אותו הדבר מתחת לבית שלי(צריך עריכה , אבל לא היה לי כוח להתעסק עם זה כי חשבתי שהתמונה לא משהו בגלל העומק שדה... :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים חרציות ופרח קוצני סגול (לא יודע את השם תעזרו לי) ואוו זה בטח בדיוק אותו מקום, הארץ בכלל לא .... מוצפת כאלה : תמונה חביבה סטינגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.