עבור לתוכן

איזה אימייל אתם ממליצים להשתמש?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש שירות אימייל שתהיה לו תמיכה בעברית.

עד עכשיו השתמשתי בשניי שירותים, אימייל של אינטרנט זהב שנתנתו לי כשהתחברתי אליהם ואימייל הנוכחי של וואלה 1GB.

לאימייל של אינרטנט זהב לא הייתה בכלל תמיכה בעברית, הייתי מקבל את האימיילים כשהם בכתב חרטומים וכל מיני סימנים מוזרים.

עכשיו, באימייל של וואלה, יש המון מאוד תקלות: אני מקבל לפעמים שגיאה "השרת עמוס, אנא נסה מאוחר יותר", וזה ממש מציק, במיוחד כשאני מקבל את זה מספר פעמים ביום. הרבה פעמים גם נודע לי בוודאות על אימליים שנשלחו אבל בכלל לא הגיעו לתיבת הדואר (ולא, ההודעות לא נשלחו לתיבת "הספאם"-בדקתי) :kopfpatsch:, והאתר גם איטי ומסורבל וכשאני נרשם לכל מיני פורמים ואתרים, לוקח מינימום 10 דקות עד שהאימייל של "האישור הרשמה" מגיע, ופעם זה לקח אפילו 10 שעות. וכל זה פשוט בלתי נסבל והפך בשבילי את שירות האימייל של וואלה לגרוע ביותר. ובבקשה אל תתחילו להתווכח איתי לגביי זה, כל אחד והנסיון שלו.

אז כמו שאמרתי, אני עכשיו מחפש שירות אימייל אמין (לא משנה גודל התיבה), שכל האימיילים יגיעו אליו בטוח, שתהיה לו תמיכה בעברית, שלא יהיו בו תקלות עומס וכו' מרגיזות ושהאימיילים יגיעו אליו אחרי דקה-שתיים, ולא אחרי 10 שעות!

פורסם

אני משתמש בGMAIL ומאוד מרוצה

מהיר,אמין,גדול וכבר אין בעיות עם עברית

פורסם
  • מחבר

מאוד מוזר שאתה אומר שלג'ימייל אין בעיות עם השפה העברית. כי אני הייתי רשום וכשהייתי מקבל אימיילים בעברית הכתב היה יוצא משובה וכתב חרטומים.

אתה עשית איזה שהם הגדרות מיוחדות?

פורסם

גם לי היו בעבר בעיות עם עברית

בגלל זה כתבתי שכבר אין בעיות עם עברית

פורסם
  • מחבר

:silly: חח, לא שמתי לב מצטער.

תודה, אני אעבור היום לג'ימייל.

פורסם

עם תרצה הזמנה רק תגיד

פורסם
  • מחבר

:) תודה אבל כבר השגתי...

פורסם

אכן GMAIL השתפרו אם כי הבנתי שיש עדיין לפעמים מכתבים עם בעיות... בכל מקרה, אני ממליץ בנוסף על GMAIL גם על YAHOO MAIL

פורסם

*ליפני שהטראד ינעל או משהו..

מתי Gmail "יוצאים" מגירסת ה BETA שלהם והופכים לרישמים?

ומה יהיו ההבדלים בין הBETA לGmail הרישמי?

פורסם

*ליפני שהטראד ינעל או משהו..

מתי Gmail "יוצאים" מגירסת ה BETA שלהם והופכים לרישמים?

ומה יהיו ההבדלים בין הBETA לGmail הרישמי?

למה שינעל ? בכל מקרה השמועות אומרות שבאחד באפריל השירות יוכרז רשמית, אך הדבר לא בטוח.. לא יהיו הבדלים בין ה BETA לסופי למעט שינוי השם...

למי שרוצה יש 500000 הזמנות פה:

http://isnoop.net/gmail/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים